Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prekvapivé zmeny v Markíze: Takto dopadla Kalisová!

Miriam Kalisová Zobraziť galériu (6)
Miriam Kalisová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Miriam Šmahel Kalisová (30) sa divákom kedysi spájala s Televíznymi novinami. V tomto roku ju však kompetentní povolali do Reflexu ako záskok za Viktora Vinczeho (25), v tom čase účinkujúceho v šou Tvoja tvár znie povedome. No po skončení súťaže sa mladík do publicistickej relácie nevrátil. Dva týždne nereagoval na naše otázky, či ho brunetka nahradila už natrvalo. A zrazu Markíza ohlásila zaujímavú zmenu. Vytvorila novú spravodajskú dvojicu, no namiesto ostrieľanej moderátorky dostal šancu práve víťaz Telkáča roka 2015 v kategórii redaktor.

Miriam Kalisová začínala v Markíze rovno ako moderátorka hlavných správ. Po čase však televízia tretiu dvojicu zrušila a brunetka sa ocitla v Nočných Televíznych novinách. Tie však vedenie stoplo v čase, keď odchádzala na materskú dovolenku. 

Miriam sa približne po roku opäť začala objavovať na obrazovkách v televíznej súťaži, neskôr sa pripomenula aj v žrebovaní lotérie či špeciálnych projektoch pri príležitosti odovzdávania Oscarov a hudobných cien Grammy. 

Koncom marca dostala Miriam šancu v Reflexe, keďže Viktor Vincze súhlasil s účinkovaním v šou Tvoja tvár znie povedome. A zdalo sa, že ho odtiaľ normálne vyšachovala. Už dlhšie sme zisťovali, prečo sa do relácie nevrátil, na naše otázky ale nereagoval. Možným dôvodom mohli byť aj jeho skúšky, ktoré nakoniec úspešne zložil a získal titul JuDr. 

Ani potom sa však do Reflexu nevrátil a na obrazovkách sa opäť objavila jeho náhradníčka. „No určite celé leto. Čo bude potom, ešte neviem,“ prezradila pre Topky.sk k svojmu moderovaniu Kalisová. Pravdepodobne však Viktora nahradí úplne. Nakoniec sa totiž ukázalo, že kým „stará harcovníčka” za mladíka zaskakovala, v Záhorskej Bystrici si pre neho pripravili lukratívnejší flek. 

Ako Markíza počas víkendu informovala na svojom webe, Vincze sa stane moderátorom Prvých Televíznych novín. Jeho kolegyňou bude Danica Kleinová – obaja v posledných ročníkoch ankety Telkáč roka bodovali v kategórii redaktor. „Trochu som sa preľakol, lebo je to veľká zodpovednosť. Zároveň sa však na túto príležitosť veľmi teším a som za ňu úprimne vďačný. Naďalej budem robiť aj redaktora a budem sa snažiť, aby jedna práca neovplyvňovala tú druhú. Mojou úlohou to bude všetko skĺbiť a verím, že sa mi to úspešne podarí,“  povedal Viktor pre markiza.sk. 

Topky.sk sa snažili zistiť, či sa konkurzu na novú dvojicu zúčastnila aj Kalisová. K tomuto a k otázke, či by sa chcela vrátiť do spravodajstva, sa však nevyjadrila. Tvrdí ale, že s vývojom situácie je maximálne spokojná. „Ja som momentálne veľmi spokojná s tým, ako je to teraz. Danicka a Viktor budú v Prvých Televíznych novinách perfektní a veľmi im držím palce,” uviedla. Napokon, ani s ňou to nie je až také zlé. Pripravuje sa totiž aj na moderovanie novej relácie, v ktorej bude po jej boku stáť manžel Martin Šmahel. 

Viac o téme: Miriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu