Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šmahel má po rozchode s Kalisovou obrovský problém: Len teraz sa to prevalilo a... Z tohto vám padne sánka!

Martin Šmahel a Miriam Kalisová sa nedávno rozišli. Zobraziť galériu (10)
Martin Šmahel a Miriam Kalisová sa nedávno rozišli.

BRATISLAVA – Toto zrejme nečakal! Len pred pár dňami sa prevalilo, že markizácka moderátorka Miriam Šmahel Kalisová (31) s manželom Martinom Šmahelom (34) prežívajú ťažké chvíle a ich manželstvo je v troskách, a už na bývalého Muža roka poľujú iné slečny. A to doslovne! Fešný tréner sa totiž na svojej facebookovej stránke pochválil niečím, čo sa len tak nevidí!

Štvorročné manželstvo moderátorky Miriam Šmahel Kalisovej s bývalým Mužom roka a fitnestrénerom Martinom Šmahelom je v troskách, čo nám nepriamo potvrdili pred pár dňami obaja manželia. Hoci tvrdili, že majú dobrý vzťah, ani jeden z nich rozpad vzťahu nepoprel. Dokonca pre Topky Martin priznal, že za rozchodom nie je nikto tretí, hoci sa vynorili aj takéto špekulácie.

Mnohí by sa zrejme nečudovali, keby to tak bolo, veď ako sa hovorí, príležitosť robí zlodeja a Šmahel ako model sa neustále pohybuje medzi peknými ženami. A ako sa najnovšie zdá, po rozchode by sám zrejme dlho neostal, keby iba trochu chcel. To, že je o neho teraz obrovský záujem medzi nezadanými slečnami, zistil v týchto dňoch aj on sám, keď mu od nich zrazu prišli desiatky žiadostí o priateľstvo na sociálnej sieti.

A Šmahel sa samozrejme s týmto záujmom o jeho osobu pochválil aj priateľom. Zverejnil profily dám, ktoré ho požiadali o priateľstvo s tým, že si to vyložil tak, že všetky majú o neho záujem. K tomu napísal aj vtipný status, v ktorom narážal na to, že nie je žiadny pracháč a že žiadnu dámu z nich vraj nechce.

„Baby nebláznite. Nemám Bentley ani Ferrari, nebývam vo vile s bazénom. A nemám ani záujem. Díky,“ napísal s úsmevom ešte stále zákonitý manžel Kalisovej. To, či zverejnením týchto žiadosti chcel upozorniť na problém, ktorý u neho so ženami teraz zjavne nastal, alebo sa len verejne pochváliť, či podráždiť svoju ex Miriam, vie zrejme iba on sám... Jedno je však isté, keby chcel, mal by si z čoho vyberať!

Martin Šmahel dostal po prevalení sa rozchodu od žien množstvo žiadostí o priateľstvo na Facebooku
Zobraziť galériu (10)
Martin Šmahel dostal po prevalení sa rozchodu od žien množstvo žiadostí o priateľstvo na Facebooku

Viac o téme: Martin ŠmahelMiriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu