Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Neverný Čekovský! Doma žena a dve deti, ďalšie čaká s inou... Je to speváčka!

Marián Čekovský a Nataša Džunková Zobraziť galériu (4)
Marián Čekovský a Nataša Džunková

BRATISLAVA - Marián Čekovský (39) si svoje súkromie stráži. Vie sa o ňom, že má ženu Ľubku a dve dcéry, v spoločnosti sa však s nimi neukazuje. Nepatrí teda k známym tváram, ktorých osobný život by sa prepieral v médiách. Zdá sa však, že aktuálna situácia všetko mení. Nový slovenský portál Fakt24.sk totiž prišiel s informáciou, že hudobník čaká dieťa s inou. Ide o jeho kolegyňu Natašu Džunkovú, s ktorou absolvoval množstvo vystúpení.

Spevák Marián Čekovský bude čoskoro trojnásobným otcom. Dieťa mu však neporodí jeho oficiálna partnerka Ľubka, s ktorou už má dve dcéry. Podľa úplne nového webu Fakt24.sk s ním čaká bábätko kolegyňa Nataša Džunková. 

„Nataša je tehotná. Už sa jej dokonca rysuje bruško. Keďže je otcom zadaný Čeky, ona o tom veľmi hovoriť nechce. Predsa len na východe to je iné a tam sa na ňu všetci budú pozerať cez prsty,” tvrdí zdoj spomínaného portálu. 

Marián Čekovský žije s Ľubkou, ktorá je od neho o sedem rokov staršia. Prvá dcéra sa im narodila, keď mal hudobník 23 rokov. V každom z rozhovorov, ktoré médiám doteraz poskytol, dával rodinu na prvé miesto v rebríčku svojich hodnôt. 

Aktualizácia: Marián Čekovský pre topky.sk informáciu potvrdil, rozhodol sa však neposkytovať médiám oficiálne vyjadrenia. 

 

Viac o téme: Marián Čekovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu