Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obľúbený komik Malachovský: Nevera a rozvod?!

Sväťo Malachovský a Ľubica Čekovská sa budú zrejme rozvádzať. Zobraziť galériu (4)
Sväťo Malachovský a Ľubica Čekovská sa budú zrejme rozvádzať.

BRATISLAVA - Stúpla mu popularita, krachlo manželstvo... Sväťo Malachovský (44) sa zviditeľnil v rôznych komických žánroch, aktuálne účinkuje v markizáckom Kredenci. Zdá sa však, že v súkromí to má poriadne komplikované. Podľa portálu fakt24.sk sa zahľadel do mladšej kolegyne Petry Molnárovej (29). Problém je, že herec je už roky ženatý s umelkyňou Ľubicou Čekovskou (41), sestrou hudobníka Mariána Čekovského (39).

Len nedávno sa prevalilo, že Marián Čekovský nečaká dieťa s dlhoročnou partnerkou, ale so svojou kolegyňou Natašou Džunkovou. A teraz sa zdá, že sa rúca manželstvo aj jeho sestre Ľubici Čekovskej. 

Portál fakt24.sk totiž disponuje informáciami, že pozorný čitateľ si všimol Čekovskej manžela Sväťa Malachovského na výlete s hereckou kolegyňou Petrou Molnárovou. Mali si užívať nežnosti v jednom z popradských hotelov. 


Vyskúšali si vraj kryokomoru, kde sa k sebe správali dosť dôverne. „Správali sa ako čerství zaľúbenci. Ona ho oslovovala láska, on sa nebránil dotykom a nevyzeralo to, že by sa skrývali. Neskôr v hotelovej hale už však takí vášniví a spontánni neboli,” prezradil spravodajskému webu ich zdroj.

Malachovský a Molnárová spolu vystupujú v Radošinskom naivnom divadle. V rámci svojej práce cestujú po celom Slovensku a na cestách sa evidentne zblížili. U radošincov sa paradoxne komik kedysi stretol aj so svojou manželkou, ktorá bola ale v tom čase vydatá za iného. Vzali sa v roku 2010 a majú spolu jedného syna. 

Petra Molnárová je známa hlavne tým, že má dvojičku Luciu. Spolu účinkovali v markizáckej Ordinácii v ružovej záhrade. Obe sa objavili aj vo filme Kandidát. 

Viac o téme: Sväťo Malachovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu