Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Historický okamih! Boris Kollár má futbalovú 11-tku: Táto žena mu porodí dvojičky!

Boris Kollár Zobraziť galériu (2)
Boris Kollár (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - A je to tu! Boris Kollár (50) pred niekoľkými mesiacmi verejne priznal, že je otcom všetkých deviatich detí, o ktorých slovenské médiá priebežne informovali. Mnohí pri tomto počte rozmýšľali, či to podnikateľ dotiahne až na futbalovú jedenástku. A stalo sa! Navyše, deti číslo 10 a 11 prídu na svet spoločne. Po prvý raz bude mať známy multiotecko dvojičky. Mamičkou v očakávaní je známa žena, ktorá sa v minulosti zúčastnila súťaže krásy.

9-násobný otecko Boris Kollár sa len pred pár dňami pochválil dcérkou Zairou, ktorú tajil dva roky. A už je tu ďalšia zaujímavá správa z jeho súkromia. Podnikateľ bude mať čoskoro kompletnú futbalovú jedenástku. 

Päťdesiatnik totiž aktuálne očakáva potomkov číslo 10 a 11. Po prvý raz bude mať v rodine dvojičky a Andrea Heringhová už nebude jedinou ženou, s ktorou má Kollár dve deti. „Boris sa teší, ale zatiaľ to nechce riešiť verejne,” tvrdí náš zdroj. 

Ten nám prezradil aj identitu ženy, ktorá sa o niekoľko mesiacov stane rovno dvojnásobnou mamičkou. Ide o Máriu Troškovú, ktorá sa v roku 2007 zúčastnila Miss Universe. Áno, tú krásnu tmavovlásku po boku nášho premiéra. S Robertom Ficom Kollár spoluprácu síce odmietol, no s jeho asistentkou nadviazal viac než blízky vzťah. 

Podľa nášho zdroja sa spoznali už dávnejšie a zahorela medzi nimi vášeň. No a teraz sa už pripravujú na úlohu rodičov dvojičiek. Nechajme sa prekvapiť, či budú poslednými potomkami plodného boháča, alebo – keď zostaneme pri futbalovej terminológii – bude mať koho posadiť aj na lavičku náhradníkov. 

1. apríl!

Tento článok je fikcia. Informácie v ňom obsiahnuté sa nezakladajú na pravde. Želáme vám veselý deň bláznov. :) 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu