Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Poslanec Kollár stratil posledné zábrany: Odkaz Ficovi, reakciu ľudí však nečakal

Zobraziť galériu (5)

BRATISLAVA - Fico, Počiatek, Kaliňák a Kočner, vy ste mafia! Takto zaútočil poslanec a milionár v jednej osobe Boris Kollár na najvyšších predstaviteľov Slovenska. Čo však milionár nečakal, bola reakcia aj jeho voličov!

Nedával si servítku pred ústa. Čerstvo zvolený poslanec a šéf strany Sme rodina je známy tým, že si ju pred ústa nedáva vo svojich statusoch často. Tento raz však poriadne pritvrdil. A to až tak, že Fica označil za šéfa slovenskej mafie. Slovný útok vyprovokoval podľa neho Fico, keď sa mu nepáčili fotky, na ktorých je Kollár s mafiánmi. "Pán premiér, že akurát vám vadia moje 10-ročné fotky z Kuby! Ja som bol len na dovolenke a stretol som ich na rozdiel od vás!" bránil sa na svojej fanúšikovskej stránke známy multiotecko.

Poslanec Kollár stratil posledné
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

 A pokračoval ďalej. "Vy ste Mafia! V yju vytvárate! Vy ste šéfom organizovaného zločinu na Slovensku! Vy tu rozkrádate v stovkách miliónoch a ešte aj zneužívate právomoci verejného činiteľa!" napísal politik, ktorý doslova za pár mesiacov prerazil do parlamentu so 6,6 percentami. Na záver opäť zdôraznil, že Fico je najväčší mafián kryjúci trestné činy. "Kryjete trestné činy! Vy ste MAFIA!"

Borisko, je to trápne

Čo však Kollár zrejme nečakal, boli rekacie ľudí pod jeho statusom. Väčšinou mu dávali za pravdu, no teraz sa situácia trochu obrátila. "Došli vám peniaze, tak potrebuješ troška nahrabať aj ty. Všetci ste na jedno kopyto. Len kvákať o druhých a skutek utek. Urobili si z vás panáčikov na hranie a nič s tým neurobíš. Ostal si sám vojak v poli," napísal mu Roland. Na to mu poslanec odpísal, že je "nejaký mysliteľ", keďže zjavne nepotrebuje zarábať iba tri tisíc mesačne.

Poslanec Kollár stratil posledné
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Už stačilo, je na čase vízia

Nadávky a urážky už nestačia ani Celii, ktorej komentár sa diskutérom páčil. "Poslednú dobu vidím samé príspevky o tom, kto je aký zlý, ako sa do vás obúvajú media atď. Chcela by som vidieť nejakú konkrétnu víziu do budúcna, čo urobíte pre ľudí," napísala. Aj druhý najlakovanejší komentár nebol najlichotivejší. Roland Kollárovi vytkol vykrúcanie sa z fotiek s Piťom a tiež jeho status oligarchu. "Taktiež je až smiešne, že hovoríte ako nejaký "oligarchovia" kontrolujú vládu, vy ste potom čo, sociálny prípad s Vašimi miliónmi na konte?!" napísal pod jeho status.

Poslanec Kollár stratil posledné
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Kaliňák a Piťo

Kollár je známy tým, že sa ostro vyhradzuje voči Smeru. Legendárnym sa stalo obvinenie Roberta Kaliňáka v priamom prenose, že sa stretával s mafiánom Piťom. Minister vnútra vtedy iba neveriacky krútil očami. Na to, aby však bola preukázaná vina, treba dôkazy. Tie v jeho statusoch chýbajú.

Viac o téme: Robert FicoMafiaBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu