Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Moderátor našich šou: V posteli modelky ho nahradil starec – s kufrom plným peňazí!

Petra Faltýnová so svojím bohatým milencom. Zobraziť galériu (5)
Petra Faltýnová so svojím bohatým milencom. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Má nového! Leoša Mareša (39) slovenským divákom netreba nejako extra predstavovať. Najznámejší český moderátor totiž uvádzal niekoľko našich projektov a sedel aj v kresle porotcu. Vďaka nemu sa do povedomia verejnosti dostala aj tmavovlasá modelka Petra Faltýnová (37) - dvojica sa však pred časom rozišla. A kráska od susedov má za televíznu tvár už aj náhradu. V posteli ho vystriedal starec... ale s kufrom plným peňazí!

Leoš Mareš je síce stále ženatý, no v posledných rokoch sa po jeho boku objavovala modelka Petra Faltýnová. Minulý rok sa však dvojica definitívne rozišla a známy moderátor si za svoju bývalú milenku už stihol nájsť aj náhradu – módnu redaktorku Moniku Koblížkovú.

A v otázke lásky nezaháľala ani tmavovláska. Tá ulovila amerického miliardára Davida, ktorý je síce trochu starší, no zato poriadne bohatý. „Volá sa David a je to dolárový miliardár. Má tu v Miami vilu za 15 miliónov dolárov,“ prezradil pred časom pre blesk.cz dobre informovaný zdroj.

A o jeho bohatstve napokons vedčia aj fotky, ktoré sa podarilo nafotiť našim českým kolegom. Modelka je zohnutá nad kufrom luxusného auta a počíta v ňom poriadny balík peňazí, zatiaľ čo jej šedivý snúbenec stojí vedľa nej. No, kráska si naozaj vedela vybrať!

Petra Faltýnová ulovila síce o dosť staršieho chlapa, no má kufor plný peňazí.
Zobraziť galériu (5)
Petra Faltýnová ulovila síce o dosť staršieho chlapa, no má kufor plný peňazí.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Leoš MarešPetra Faltýnová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu