Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávna hviezda českej rozprávky je dnes na dne: Pozrite, ako dopadla!

Žaneta Fuchsová v časoch, keď bola detskou hviezdou televíznych seriálov. Zobraziť galériu (4)
Žaneta Fuchsová v časoch, keď bola detskou hviezdou televíznych seriálov. (Zdroj: Filmové studio Barrandov)

PRAHA - Tá dopadla! Pamätáte si nezbednicu z českého filmu Lucie, postrach ulice alebo Evu zo seriálu Chobotnice z II. poschodia? Herečka Žaneta Fuchsová (43) si život ako z rozprávky už dávno nežije. Detská hviezda je dnes na mizine. Je zadlžená až po uši, na krku má 16 exekúcií a na nájomnom visí niekoľko stoviek tisíc českých korún.

Žaneta Fuchsová bola v detstve veľkou hviezdou. Diváci si ju zamilovali ako nezbednú Luciu z filmu Lucia, postrach ulice či ako Evu zo seriálu o chobotniciach z II. poschodia. V tom období si herečka žila doslova rozprávkový život. Žiadne starosti, len úspech a sláva. 

No dnes je už všetko úplne inak. Niekdajšia hviezda televíznych obrazoviek sa zmieta v obrovských problémoch - je doslova na dne. Ako píše český portál Blesk.cz, herečka je zadlžená až po uši. Na krku má niekoľko exekúcií v celkovej výške dosahujúcej až milión českých korún. Navyše, aj na nájomnom má sekeru viac ako 100 tisíc.

Celé to má však jeden háčik. Fuchsová až do telefonátu českých novinárov o žiadnych dlhoch nevedela. Za všetkým zrejme stojí jej exmanžel. „V bývalom byte bola písaná nájomná zmluva na manžela Zdeňka Tomáška. Áno, boli tam nejaké problémy, ale riešil ich manžel a žila som v tom, že je to všetko doriešené,“ zverila sa Blesku prekvapená Žaneta. 

Netušila vraj dokonca ani o pätnástich exekúciách v celkovej hodnote takmer milión korún, ktoré pri jej mene vyskakujú v centrálnej evidencii exekúcií. „Preboha, čože? To som v šoku!“ reagovala vydesená Fuchsová. „Nikdy som exekúcie nemala. Vôbec o ničom neviem. To snáď nie je možné,“ netajila prekvapenie. Myslí si, že za podlžnosti môže jej bývalý, ktorý mal dlhodobé finančné problémy. Herečke tak nezostáva nič iné, len si nájsť dobrého právnika, ktorý vymyslí, ako ju z nepríjemných problémov dostať. 

Žaneta Fuchsová a Milan Šimáček, ktorí sa preslávili seriálom Chobotnice z II. poschodia, v súčasnosti.
Zobraziť galériu (4)
Žaneta Fuchsová a Milan Šimáček, ktorí sa preslávili seriálom Chobotnice z II. poschodia, v súčasnosti.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Žaneta Fuchsová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu