Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zo Schwarzeneggrovho syna sú ženské namäkko: Terminátor je späť!

Patrick Schwarzenegger kráča v šľapajách svojho slávneho otca Arnolda. Okrem toho, že sa pýši svalnatým telom, usiluje sa tiež presadiť ako herec. Zobraziť galériu (6)
Patrick Schwarzenegger kráča v šľapajách svojho slávneho otca Arnolda. Okrem toho, že sa pýši svalnatým telom, usiluje sa tiež presadiť ako herec.

LOS ANGELES - Ten sa mu vydaril! Pri pohľade na začínajúceho herca Patricka Schwarzeneggra (22) musí byť každému ihneď jasné, kto je vzorom tohto sympatického mladíka. Ambiciózny fešáčik so svalnatým telom akoby z oka vypadol svojmu slávnemu otcovi Arnoldovi, ktorý stvárnil napríklad legendárneho Terminátora. Nečudo, že mladšie, ale aj staršie ženy pri prezeraní jeho fotiek len slastne ochkajú.

Hasta la vista, baby! Patrick Schwarznegger ešte donedávna plnil stránky bulváru vďaka vzťahu s kontroverznou Miley Cyrus. Za zmienku však stojí, že oveľa zaujímavejšie sú fotky jeho odhaleného svalnatého tela. Minimálne pre nežné pohlavie, ktoré prominentného synáčika pravidelne zahŕňa samými komplimentami. 

Potomok legendárneho Terminátora totiž na sociálnych sieťach bežne zverejňuje fotky, na ktorých pretŕča svoje svaly. „Chlapče, na teba je radosť pozerať. Mňam,” znel jeden z komentárov nadšených dievčat. „Ešte na sebe troška zapracuješ a môžeš nakrúcať Terminátora,” napísal pod fotku očividne fanúšik mladíkovho otca. 

Patrick v týchto dňoch nakrúca film s názvom Midnight sun, v ktorom okrem neho stvárňuje hlavnu úlohu aj herečka Bella Thorne. Počin zachytáva príbeh 17-ročnej Katie, ktorá trpí vzácnym ochorením kože, kvôli ktorému môže byť pre ňu pobyt na slnku dosť nebezpečný. Jej život sa zásadne zmení, keď sa jej do cesty pripletie mladík menom Charlie. 

Patrick Schwarzenegger sa na sociálnych sieťach pýši svalnatým telom, ktoré privádza do mdlôb tínedžerky aj zrelšie ženy.
Zobraziť galériu (6)
Patrick Schwarzenegger sa na sociálnych sieťach pýši svalnatým telom, ktoré privádza do mdlôb tínedžerky aj zrelšie ženy.


Mohlo by vás zaujímať: 


Viac o téme: Arnold SchwarzeneggerPatrick SchwarzeneggerTerminátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu