Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mórová hore bez: Nielen vo filmoch, ale aj na verejnosti!

Diana Mórová sa nehanbí. Zobraziť galériu (7)
Diana Mórová sa nehanbí.

BRATISLAVA - Odvaha jej nechýba! Herečka Diana Mórová (45) v šou Tanec snov ohurovala divákov nielen svojím tanečným umením, ale aj dokonalými krivkami. Tie podľa jej najnovšieho priznania dokonca vystavuje aj na verejnosti. Napriek tomu, že už nemá dvadsať, na dovolenkách pri mori nemá problém odhodiť vrchný diel plaviek.

Nehanbí sa! Diana Mórová je mamou  deväťročného Quida, no aj po 40-tke má skvelú postavu. Diváci sa o tom mohli presvedčiť aj v nedávnej šou Tanec snov, kde sa jej vo finále dokonca podarilo odhaliť svoje prednosti. Svoje obnažené telo však už predtým vystavila vo viacerých filmoch. Ako herečka zjavne nemá problém vyzliecť sa pred kamerou.


Takto vyzerá Mórová úplne nahá: Ukázala prsia, zadok aj »bobra«!


Zaujímavé však je, že ani v súkromí nie je oveľa ostýchavejšia. Ako prezradila v jojkárskej relácii Top Star, na dovolenke sa opaľuje zásadne hore bez. „Áno, lebo nemám rada tie pruhy,“ uviedla Diana. „Keď som vo vode, dám si dole podprsenku, tú si priviažem o gaťky a tak plávam. Lebo vtedy sa tiež dosť opáliš v mori,“ prezradila brunetka.

Mórová vraj na pláži väčšinou patrí k prvým, ktoré sa odhodlajú k vyzliekaniu. „To ide tak postupne, to je davová psychóza. Keď jedna vidí druhú, tak aj ony si dajú dole ten vrch, ide to postupne,“ povedala herečka, ktorá pri mori najradšej leňoší. Tento rok sa chystá oddychovať na obľúbenom Cypre.


Mohlo by vás zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu