Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Takto vyzerá Mórová úplne nahá: Ukázala prsia, zadok aj »bobra«!

Diana Mórová sa pred kamerami ukázala aj úplne nahá. Zobraziť galériu (15)
Diana Mórová sa pred kamerami ukázala aj úplne nahá.

BRATISLAVA – Bez zábran! Diana Mórová (45) posledné dva mesiace ohurovala divákov svojimi vystúpeniami v jojkárskej šou Tanec snov, ktorú aj vyhrala. Počas finále však ukázala nielen zvodné pohyby, ale aj celý prsník. No v žiadnom prípade nejde o to najodvážnejšie, čo kedy Didi predviedla. Známa brunetka sa pred rokmi odhalila oveľa viac. Ako herečka ukázala nahé prednosti, no aj najintímnejšie partie.

S nahotou nemá problém! Hviezdou jojkárskeho Tanca snov sa stala herečka Diana Mórová, ktorá s tanečným partnerom Ayom Krížikom predvádzala divákom skvelé kreácie. No okrem nich počas finálového večera ukázala aj niečo oveľa pikantnejšie. Sexi šaty bez bielizne totiž odhalili aj jej nahý prsník.


Najpikantnejšie odhalenie vo finále Tanca snov: Víťazka Mórová vyvetrala prsia priamo na parkete!


Nejde však o to  najodvážnejšie, čo kedy pred divákmi predviedla. Mnohí filmoví a televízni fanúšikovia vedia, že Mórová toho zo svojho tela v minulosti ukázala oveľa viac. V snímkach ako Kuře melancholik (1999), Tango s komármi (2009), Praha očima (1999), či v päťdielnom seriáli Štúrovci (1991) nemala herečka s dokonalou postavou žiadne zábrany a pred kamerami sa vyzliekla aj úplne dohola. 

Obnažená brunetka ukázala v plnej kráse nielen prsia a zadok, ale odhalila aj svojho „bobra“. Pri porovnaní záberov z minulosti a spred pár dní ale badať, že ani po rokoch sa u herečky toho veľa nezmenilo. Postava i jej prednosti sú v podstate rovnaké, ako keď mala dvadsať. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu