Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tragická smrť v štábe Búrlivého vína: Mŕtvolu si nikto nevšimol 5 hodín!

Telo Daniela Noseka bolo objavené na benzínke. Zobraziť galériu (2)
Telo Daniela Noseka bolo objavené na benzínke.

BRATISLAVA - Záhadné úmrtie! V sobotu ráno bolo na čerpacej stanici v hlavnom meste objavené nehybné telo v aute. Stálo tam asi päť hodín, kým si niekto uvedomil, že niečo nie je v poriadku. Dnes je už známa totožnosť mŕtveho muža. Ide o kameramana markizáckych seriálov Daniela Noseka (†40).

Počas víkendu zaplavili sociálne siete informácie o smrti kameramana Daniela Noseka, ktorý sa podieľal na tvorbe markizáckych seriálov Búrlivé víno a Chlapi neplačú. Mnohí slovenskí umelci mu na svojich profiloch venovali slová Odpočívaj v pokoji.

Ako neskôr vysvitlo, práve Nosek bol predmetom smutnej sobotnej správy o tele objavenom na benzínovej pumpe v Bratislave. Zomrel za záhadných okolností v aute, ktoré stálo odstavené na parkovisku čerpacej stanice. Dlhé hodiny si nikto nevšimol, že je vo vozidle mŕtvy človek. 


Záhada na bratislavskej benzínke: V aute našli mŕtvolu muža (†40)


Príčina smrti bude známa až po pitve. Príbuzní špekulujú o zlyhaní srdca. „Vôbec nevieme, čo sa stalo. Asi to bol infarkt,” povedala nevlastná matka zosnulého denníku Plus 1 deň. Na tele vraj neboli známky násilia. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu