Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Po roku mieri ku konkurencii: Známy moderátor má nový flek v Jojke!

Milan Junior Zimnýkoval mieri na Kolibu. Zobraziť galériu (6)
Milan Junior Zimnýkoval mieri na Kolibu.

BRATISLAVA - Darí sa mu! Známy moderátor, ktorého diváci poznajú predovšetkým ako vtipkára z Fun Radia, sa už viackrát pokúšal preraziť aj v televízii, čo sa mu napokon aj podarilo. Chvíľu uvádzal napríklad markizácke Teleráno a posledný rok hviezdi v RTVS v relácii Nikto nie je dokonalý. Topky.sk však zistili, že aktuálne už mieri ku konkurencii. Milan Junior Zimnýkoval (37) totiž dostal hneď dva nové fleky v Jojke. Divákov bude sprevádzať šou Česko Slovensko má talent a aj kulinárskym programom Moja mama varí lepšie ako tvoja.

Bude mať práce vyše hlavy! Zhruba pred mesiacom sa v televízii Joj konal tajný kasting na moderátora novej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Na konkurze boli viacerí známi uchádzači. Nakoniec podľa našich zistení zvíťazila paradoxne tvár od konkurencie. „Bol tam aj Milan Junior Zimnýkoval a s najväčšou pravdepodobnosťou si vybrali práve jeho,” tvrdí náš zdroj. 

Tieto informácie sme si overovali u samotného Juniora a ten nám zisk nového fleku potvrdil. „Pozvali ma na konkurz, vraj by som sa im tam hodil, a výsledok je ten, že to ideme točiť. Mám pozitívny vzťah k vareniu aj ku konzumovaniu. Je to dynamická licencovaná rodinná šou,“ prezradil moderátor, ktorý okrem toho dostal džob aj v pripravovanej šou Česko Slovensko má talent. Tú bude uvádzať spolu s kolegom z verejnoprávnej televízie Marcelom Forgáčom.

V tejto súvislosti nás samozrejme zaujímalo, či Junior naďalej ostáva aj vo verejnoprávnej televízii alebo tam skončil. „V Nikto nie je dokonalý pokračujem naďalej. Dokonca nakrúcam v RTVS aj druhé pokračovanie detskej vedomostnej relácie Daj si čas,“ uviedol Zimnýkoval. Zdá sa teda, že s verejnoprávnou inštitúciou nemá popísanú zmluvu, ktorá by mu iné kšefty zakazovala, a tak mu žiaden postih nehrozí. Tieto domnienky sme sa snažili overiť aj v Mlynskej doline, no zatiaľ sme odpoveď nedostali. 

Charizmatický a vtipný moderátor vystupoval už takmer vo všetkých slovenských televíziách. Diváci si môžu pamätať, že sa pred piatimi rokmi objavoval v markizáckom Teleráne po boku Lindy Wagnerovej. Istú chvíľu pôsobil aj v Jojke v rámci nočnej šou k Hotelu Paradise. V RTVS uvádzal program Legendy popu po boku Kristíny Farkašovej. Aktuálne už vyše roka moderuje vo verejnoprávnej televízii reláciu Nikto nie je dokonalý a jeho tandem s Marcelom Forgáčom je u verejnosti veľmi obľúbený. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu