Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poriadny trapas Zimnýkovala: Žgrloš s najdebilnejšou výhovorkou!

Milan Junior Zimnýkoval Zobraziť galériu (5)
Milan Junior Zimnýkoval

BRATISLAVA – Strápnil sa! Milan Junior Zimnýkoval (39) napriek tomu, že je momentálne jeden z najúspešnejších moderátorov, ktorý zarába nemalú sumičky, pred ženou svojho života Antóniou na prvom rande pôsobil ako úplný žgrloš. Nedávno otvorene priznal, ako sa strápnil.

Obľúbený moderátor Milan Junior Zimnýkoval je šťastný po boku manželky Antónie už takmer 5 rokov. Zobrali sa v júni 2012 a o rok neskôr sa im narodila dcéra Alexandra. Pred pár dňami si pre jojkársky Top Star Milan zaspomínal na ich spoločné prvé rande a dodnes sa za to hanbí.

„Išli sme si sadnúť do podniku, to bolo také, že všetko alebo nič, all in a ja som zabudol peňaženku. A to je, že najdebilnejšia výhovorka, že ja nemám prachy,“ priznal červenajúci sa Junior, ktorý tak pred svojou vyvolenou pôsobil ako najväčší žgrloš. Romantika sa tak zmenila na poriadny trapas. No našťastie natrafil na chápajúcu ženu, ktorú si koniec koncov zobral neskôr aj za manželku.

 „Ale našťastie Tonička si myslím, že to brala tak, že on je dilino, on ma skúša, zobrala to zo žartu,“ myslí si moderátor, ktorý tak nechtiac nechal na prvom rande zaplatiť účet za večeru ženu. To, že to bolo prvé rande, si vraj všimol aj personál a dobre sa na nich pobavil hlavne pri platení. „Sa smiali, keď Tonička platila,“ dodal Zimnýkoval na záver svojej nemilej príhody, na ktorej sa dnes už iba smeje.

Milan Junior Zimnýkoval sa pred 5 rokmi oženil s Antóniou.
Zobraziť galériu (5)
Milan Junior Zimnýkoval sa pred 5 rokmi oženil s Antóniou.

Viac o téme: Milan Junior Zimnýkoval
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu