Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tvrdý súboj Búrlivého vína s Panelákom: Televízie bijú na poplach!

Búrlivé víno stratilo v ankete Telkáč roka 2014 pozíciu jednotky. Aktuálne vedie Panelák. Zobraziť galériu (45)
Búrlivé víno stratilo v ankete Telkáč roka 2014 pozíciu jednotky. Aktuálne vedie Panelák.

BRATISLAVA - Tuhý boj! Markizácke Búrlivé víno bolo dlho považované za najobľúbenejší slovenský seriál. Aj po spustení ankety Telkáč roka 2014 suverénne zaujalo prvú priečku vo svojej kategórii. Jojke sa však podarilo zmobilizovať svojich fanúšikov a pár dní pred vyhlásením výsledkov sa do čela vyšvihol Panelák. Obe televízie preto apelujú na svojich divákov, aby podporili práve ich formát.

Anketa Telkáč roka 2014 sa pomaly dostáva do finále.  A od priebežných výsledkov, ktoré sme vám priniesli minulý týždeň, sa toho dosť zmenilo. Najvýraznejšia je zmena lídra v kategórii seriálov.

Markizácke Búrlivé víno stratilo vedenie a aktuálne má cenu za prvenstvo na dosah jojkársky Panelák. Obe televízie sa poriadne obuli do podpory svojich formátov. Aktívne vyzývajú fanúšikov, aby zahlasovali za ten ktorý projekt.

Poradie sa však menilo aj v iných kategóriách. Medzi hercami sa napríklad do prvej štvorky najnovšie prepracovali Lukáš Latinák a Diana Mórová, z moderátoriek si polepšila Kveta Horváthová a medzi publicistickými reláciami sa na prvú trojku doťahuje magazín Topstar. Skontrolujte si, ako sú na tom vaši obľúbenci a podporte ich svojimi hlasmi. 

Hlasovať je možné do 12. 3. 2015 do 15:00. Potom sa anketa vyhlásená stránkami topky.sk a telkac.sk uzavrie. Výsledky sa dozviete 13. 3. 2015. 

Hlasujte za svojich obľúbencov. Kliknite >>SEM<<

Stav hlasovania v utorok o 10:00

SLOVENSKÝ SERIÁL

HEREC

HEREČKA

MODERÁTOR

MODERÁTORKA 

PUBLICISTICKÁ RELÁCIA

SPRAVODAJSKÁ RELÁCIA

REDAKTOR(KA)

TV PROGRAM 

NOVÁ TV HVIEZDA

TELKÁČ

Hlasujte za svojich obľúbencov. Kliknite >>SEM<<

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu