Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najväčšie trapasy kariéry Sisy Sklovskej: Klikajte len na vlastné riziko!

Sisa Lelkes Sklovská Zobraziť galériu (10)
Sisa Lelkes Sklovská

BRATISLAVA – Prešľapy, ktoré sa len tak nevidia! Temperamentná speváčka Sisa Lelkes Sklovská (49) sa počas víkendu už tradične objavila na prestížnom Plese v opere. Ani tentokrát však svojej povesti neskrotnej dračice neostala nič dlžná. Nanešťastie pre ňu, temperament jej bol tentokrát na škodu. Vyrobila si totiž počas večera poriadne faux pas - z pódia vyštvala hlavnú hviezdu večera Ricka Astleyho. Toto však nie je jediný prešľap, ktorý má umelkyňa na konte. Pozrite, čo všetko povystrájala počas kariéry.

Sisa Lelkes Sklovská patrí k tradičným hosťom Plesu v opere. A hoci ide o jednu z najnoblesnejších akcií na Slovensku, speváčka ani v historickej budove SND svoj temperament nijako nekrotí. Dokázala to hlavne tento rok, kedy viackrát narušila vystúpenie hviezdy večera Ricka Astleyho. To, že bez pozvania vyliezla na pódium a dala sa do spievania, podráždilo samotného speváka, ale aj prítomných hostí.Nebolo to však prvýkrát, kedy narušila túto honosnú akciu. V roku 2012 sa prikmotrila na pódium k speváckemu zoskupeniu American Divas. Formácii sa tiež snažila predviesť svoje spevácke umenie.

Sisa Sklovská na Plese

V marci 2014 zosmiešnil Sisu český moderátor Jan Kraus. Ten je známy tým, že hostí vo svojej šou nijako nešetrí. Inak tomu nebolo ani v prípade Sklovskej. Interpretku v programe podpichol najskôr kvôli jej veku, čo vyznelo dosť nemiestne. Neskôr zas naznačil, že hudobníčka môže trpieť psychickou poruchou. „Vy ste naozaj stále dobre naladená? Ale to už môže byť až porucha!” vyhlásil vtedy Kraus.

Najväčšie trapasy kariéry Sisy
Zobraziť galériu (10)

Na jar minulého roku televízie Joj a Prima spustili spevácku šou X Factor. Slováci do poroty nominovali speváčku Celeste Buckingham a šoubiznisovú stálicu Sisu Sklovskú. Po zverejnení mien sa však do speváckej divy okamžite pustili české médiá. Vychrlili na jej adresu viacero negatívnych prívlastkov. „Pred televízne kamery sa chystá slovenská muzikálová speváčka pochybnej povesti Sisa Sklovská,” napísal napríklad server Super.cz. Na portáli Extra.cz pritvrdili ešte viac. Nevyhýbali sa slovným spojeniam typu: „polozabudnutá, kedysi večne céčková speváčka” či „vyzobaná slnečnica”, ako aj „Sklovská je kariérne aj vizážou desaťročie za zenitom.” Hudobníčka na tieto útoky reagovala veľmi pokojne. Šéfredaktorovi druhého spomínaného webu dokonca poslala svoju fotografiu so slnečnicou. 

Slnečnica Sklovská

Jeden z najväčších trapasov sa stal speváčke vo februári 2013. A to počas odovzdávania ocenení Slávik 2012. Vtedy jej na pódiu sekundoval aj manžel Juraj. No čo čert nechcel, obaja vyhlásili v živom vysielaní výsledky skôr, ako stihli odznieť nominácie. Po tomto faux pas sa rýchlo pobrali domov. Dokonca sa párik vykašľal aj na následný večierok. Speváčka na druhý deň priznala, že bola veľmi nahnevaná na organizátorov. Vraj preto, že ich neupozornili, ako odovdzávanie bude prebiehať. Partner Juraj dokonca zvolal tlačovú konferenciu, na ktorej novinárom vysvetľoval, prečo vznikol problém.

Slávik - trapas Lelkesovcov
V máji 2012 pobavila Sklovská čitateľov topiek. A to vyjadrením, ktoré počas rozhovoru poskytla na tému módy: Dovolím si povedať, že som predbehla dobu. Už ako malá som sa zaujímala o módu. To, čo som si kedysi vysnívala ako mladé dievča, je teraz najmódnejšie. A predbehla som dobu nielen v móde, ale ešte aj v tom, že som urobila kapelu, po ktorej vznikli skupiny ako Bananarama, potom Spice girls. To ja som vymyslela, čo sa má spievať. Potom to spievali oni, takže som predbehla dobu.“
Lelkesovci 2

Nenájde sa na Slovensku asi nikto, kto by si nepamätal trapas z mája roku 2011. Sklovská mala vtedy svojím prejavom dodať slávnostný punc Majstrovstvám sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa konali u nás. Jej vystúpenie sa však skončilo menším fiaskom. Počas otváracieho ceremoniálu odspievala našu národnú hymnu tak, že hlas položila hneď na úvod príliš vysoko. A dokonca si poplietla slovo v texte. Ľudia boli zo speváčky sklamaní a okamžite sa začali zabávať na jej účet.​

Sisa Sklovská - hymna

V máji v roku 2010 mala Sklovská spievať v bazilike Sedembolestnej Panny Márie, ktorá sa nachádza v obci Šaštín-Stráže. Katolícka cirkev však pár dní pred koncertom nečakane zrušila vypredané vystúpenie. Miestnemu farárovi sa totiž nepáčilo, akým spôsobom sa umelkyňa prezentuje v médiách. Vadilo mu, že speváčka podporuje homosexuálov a na svojich koncertoch používa nevhodné oblečenie. Koncert sa nakoniec konal, ale v náhradných priestoroch pod holým nebom.

Najväčšie trapasy kariéry Sisy
Zobraziť galériu (10)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu