Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najväčšie faux pas na Plese v opere 2015: Sklovská si robila hanbu na pódiu!

Sisa Lelkes Sklovská sa u Ricka Astleyho príliš dobre nezapísala. Zobraziť galériu (8)
Sisa Lelkes Sklovská sa u Ricka Astleyho príliš dobre nezapísala.

BRATISLAVA - Neudržala sa! Sisa Lelkes Sklovská (49) patrí k tradičným hosťom Plesu v opere. A hoci ide o jednu z najnoblesnejších akcií na Slovensku, speváčka ani v historickej budove SND svoj temperament nijako nekrotí. Dokázala to hlavne tento rok, kedy viackrát narušila vystúpenie hviezdy večera Ricka Astleyho (48). To, že bez pozvania vyliezla na pódium a dala sa do spievania, podráždilo samotného speváka, ale aj prítomných hostí.

Čo je veľa, to je veľa! Sisa Sklovská je povestná nielen svojím temperamentom, ale aj chuťou zabávať sa. Svojej neskrotnej energii dala voľný priebeh aj na sobotnom Plese v opere, ktorý sa hrdí prívlastkami ako honosný a noblesný. Speváčka sa však pravidlami decentnej zábavy zviazať nenechala. 

Sklovská sa naplno prejavila počas vystúpenia zahraničnej hviezdy Ricka Astleyho. Ten sa nestačil čudovať, keď sa tmavovláska zrazu objavila pri ňom na pódiu a začala nôtiť do mikrofónu. Keď Rickovo vystúpenie narušila už druhýkrát počas večera, hostia prestížneho podujatia vraj začali protestne opúšťať sálu. „Na Ples v opere sa takéto správanie nehodí. Astley sa tváril dosť kyslo. Dokonca poznamenal, že on teda môže ísť z pódia preč,” tvrdí náš zdroj. Na videu, ktoré z akcie uniklo, naozaj aj vidieť, ako prenecháva spev Sise, mávne rukou a odchádza preč.

A aby toho nebolo málo, k umelcovi si predtým dovolila prísť aj moderátorka Iveta Malachovská. Tá si na vyvýšenom stupienku pred všetkými zatancovala. Obe prominentné dámy predviedli správanie, aké by sme čakali skôr od mladších ročníkov na diskotéke, nie v historickej budove SND. Spevák tak nebude zrejme na svoju návštevu Slovenska spomínať práve v najlepšom.

VIDEO: Iveta Malachovská a Sisa Sklovská na pódiu s Rickom Astleym

Sisa Sklovská na Plese

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu