Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Životné tajomstvá Milana Lasicu: Nič podobné by ste na neho nepovedali!

Milan Lasica otvorene rozpráva o vlastnom živote v knihe svojej dcéry Hany Lasicovej. Zobraziť galériu (5)
Milan Lasica otvorene rozpráva o vlastnom živote v knihe svojej dcéry Hany Lasicovej. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Naplno odhalil súkromie! Milan Lasica (74) je obľúbený herec a komik. Aj on však vo svojom živote prežil neveselé veci, napríklad rozvod rodičov. Ešte bolestnejšie bolo, že jeho vlastná mama sa ho v tom čase vzdala. Zrejme aj to sa potom podpísalo na jeho neuveriteľnej reakcii na úmrtie nevlastného súrodenca. Mnohé temné tajomstvá odhalil umelec v knihe svojej dcéry Hany Lasicovej (33) s názvom Všetko o mojom otcovi.

Prezradil o sebe viac! Milan Lasica síce patrí na Slovensku k obľúbeným osobnostiam, no o jeho živote majú fanúšikovia len útržkovité informácie. Samotný umelec sa to rozhodol zmeniť, keď poprosil svoju dcéru Hanu, aby s ním spravila knihu rozhovorov. Tá vychádza pod názvom Všetko o mojom otcovi.

Herec sa naozaj neostýchal hovoriť aj o veľmi osobných veciach. Jeho životom ale asi najviac zamával rozvod rodičov, keď mal 10 rokov. Manželstvo sa v základoch otriasalo už dlhý čas a malý Milan to vnímal veľmi citlivo. „Toto všetko na mňa vplývalo tak, že keď som bol večer sám doma, bál som sa, že sa už rodičia, najmä mama, nevrátia. Raz som dokonca podľahol panike aj popoludní. Bol som doma s kamarátom a zrazu ma pochytil strach, že mama už nepríde, a rozplakal som sa. Kamarát bol z toho vedľa, nechápal to. Bola to trauma a trpel som ňou istý čas,” prezradil Lasica. 

Jeho rodičia však nakoniec svoj zväzok naozaj ukončili. A stalo sa prakticky to, čoho sa najviac obával. Mama Edita si našla nového partnera a jeho poslala k otcovej rodine. „Vzdala sa ma, čo bolo vtedy netradičné. Dieťa rozvedených rodičov bežne ostávalo u matky, ale ona asi realisticky usúdila, že v Pliešovciach mi bude najlepšie,” zveril sa v publikácii herec. Ešte horšie bolo, že jeho teta sa s týmto rozvodom nevedela zmieriť a synovcovi zakázala matku vôbec navštevovať. No neskôr, keď Edita Weselá čakala ďalšie dieťa, vzala si Milana opäť k sebe.

Medzitým si ale novú partnerku našiel aj Lasicov otec. O 22 rokov mladšia manželka s ním čakala aj dieťa. To však bohužiaľ zomrelo. „Stalo sa to hneď po pôrode. Priznám sa, aj keď nerád, keď som počul tú správu, nesmútil som. Dá sa povedať, že som sa takmer potešil,” zaspomínal si na nešťastné obdobie umelec. Takéto kruté myšlienky by od neho zrejme čakal len málokto. Svedčia však o tom, že herec odpovedal na položené otázky naozaj úprimne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu