Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Milan Lasica 7 týždňov po operácii srdca: Nové správy!

Prezident festivalu AFF Milan Lasica Zobraziť galériu (10)
Prezident festivalu AFF Milan Lasica (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Začiatkom októbra vystrašila Slovensko správa o kolapse Milana Lasicu (75). Obľúbený herec sa podrobil aj operácii srdca. Zdá sa však, že sa už cíti oveľa lepšie. Vracia sa totiž do divadla, a to rovno vo viacerých predstaveniach.

Vracia sa na scénu! Po októbrovom kolapse a následnej operácii srdca sa Milan Lasica zrejme už cíti plný síl. Sedem týždňov od zákroku totiž prichádza správa, že obľúbený komik sa opäť postaví na divadelné dosky. Bude vystupovať v niekoľkých predstaveniach a najviac sa vraj teší na tie silvestrovské. „Objaví sa vo viacerých hrách a ako bonus vystúpi aj v obľúbených silvestrovských predstaveniach. Tentoraz spoločne s Emíliou Vášáryovou a Milan Kňažkom v ich "majsterštyku" "Rybárik kráľovský",” prezradil výkonný riaditeľ štúdia L+S Pavol Danišovič.

Okrem toho divadlo sľubuje do konca roka festival zábavy a humoru! Diváci sa môžu tešiť na komédie s hviezdnym hereckým obsadením. „Novinka "Skaza Titaniku" s excelentnými výkonmi Michala Kubovčíka a Sväťa Malachovského vzbudila obrovský záujem. Dvojica srší nápadmi a vtipom, predstavenia sú beznádejne vypredané. Hrá sa aj v decembri a dúfame, že ešte niekoľko rokov... V decembri sa okrem tohto titulu môžu diváci zabaviť napríklad aj na komédii "Tri grácie z umakartu" s Kamilou Magálovou, Martou Sládečkovou a Petrou Polnišovou, ale tiež na ďalších úspešných predstaveniach,” povedal Danišovič.

Štúdio L+S však ponúka aj iné druhy umenia. Hudobný večer MUSIC á la cARTe má v novembri okrem skvelej Ľudovej hudby Muzička aj exkluzívneho hosťa z USA. „V novembri privítame soulového speváka, skladateľa a klaviristu Franka McComba. Má na konte 8 albumov, ale aj spoluprácu s takými menami ako sú Stevie Wonder, Prince, alebo Chaka Khan. Decembrové vydanie MUSIC á la cARTe bude zas v réžii troch dám z rôznych žánrov. S triom v zostave Rózsa - Valihora - Vizváry si zaspievajú Jana Adevská, Zuzana Mikulcová a Jana Kocianová,” uviedol moderátor večerov Pavol Danišovič.

V prvej polovici novembra Štúdio L+S ponúklo návštevníkom unikátny Festival českého divadla, ktorý sa stretol s obrovským úspechom. Pre fanúšikov českého umenia prichádza ďalšia výborná správa. „Súčasťou Festivalu českého divadla bola aj výstava "V+W, forbíny života", ktorá vyvolala veľký záujem. Po dohode s majiteľmi výstavu preto predlžujeme do konca roka, takže priaznivci dvojice Voskovec a Werich si ešte stále môžu pozrieť mnohé doteraz nezverejnené fotografie a fakty z ich života,” uzatvoril Pavol Danišovič.

Viac informácií o programe Štúdia L+S nájdete na: http://www.studios.sk/uvod. Vstupenky na predstavenia si môžete kúpiť na www.predpredaj.sk.

Viac o téme: Milan Lasica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu