Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Z Gašparovičovho hovorcu televízna hviezda? Marek Trubač už nakrúcal seriál v Jojke!

Marek Trubač si vyskúšal prácu herca. Na nakrúcanie prišiel so svojím neodmysliteľným doplnkom - motýlikom. Zobraziť galériu (6)
Marek Trubač si vyskúšal prácu herca. Na nakrúcanie prišiel so svojím neodmysliteľným doplnkom - motýlikom. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Vymenil povolanie?! Marek Trubač (40), ktorý dlhých 10 rokov pôsobil na poste hovorcu dnes už exprezidenta Ivana Gašparoviča (73), si to v týchto dňoch namieril do televízie Joj. Ako sa nám podarilo zistiť, niekdajšia pravá ruka hlavy štátu natáčala na Kolibe seriál.

Marek Trubač stál ako hovorca po boku Ivana Gašparoviča dlhých 10 rokov. No po tom, čo sa funkcie ujal Andrej Kiska, sa rozhodol oddýchnuť si od práce na niekoľko mesiacov. A zdá sa, že tri mu stačili až-až. Aktuálne už totiž zarezáva v novej práci. Popri nej však stíha aj herecký chlebíček. Ako sa nám podarilo zistiť, pre Jojku nakrúcal scény do Paneláku. 

„Marek Trubač stvárnil samého seba. Maslák si ho privolal na pomoc kvôli rozbehnutej starostovskej kampani. Ako bývalý hovorca mu dal niekoľko profesionálnych rád,“ povedala pre topky.sk PR manažérka stanice Katarína Gajdošíková, ktorá zároveň prezradila, že natáčanie v tejto zostave bolo príjemné a na pľaci bola veľká sranda. 

Topky.sk oslovili aj samotného Trubača. Chceli sme vedieť, ako sa na pľaci cítil. „Bola to pre mňa nová skúsenosť, ktorú som vo svojej 20-ročnej kariére ešte nezažil. Nie som herec, v celom projekte vystupujem ako ja, čiže som hral sám seba,“ vyjadril sa. Jedným dychom však dodal, že toto povolanie radšej prenechá skutočným umelcom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu