Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Strach v Paneláku: Andy Kraus chystá veľké čistky! Čo nám prezradil?

Andy Kraus priznal, že v Paneláku je už príliš veľa postáv. Plánuje preto poriadne čistky. Zobraziť galériu (4)
Andy Kraus priznal, že v Paneláku je už príliš veľa postáv. Plánuje preto poriadne čistky.

BRATISLAVA - Obavy a neistota! Presne takéto pocity sprevádzajú v posledných dňoch hercov jojkárskeho Paneláku. Scenárista Andy Kraus (47) totiž prezradil, že vo svojom počine plánuje veľké čistky. A bez ujmy vraj nemajú zostať dokonca ani dlhoročné tváre seriálu.

Mnohí Slováci si pracovný týždeň bez obľúbeného Paneláku už nevedia ani predstaviť. Jojkársky seriál sa totiž na obrazovkách objavuje už dlhých 6 rokov. Za ten čas projektom prešli desiatky postáv - niektoré zostali dodnes, iné v deji nahradili novými. Evidentne ich je ale aktuálne viac, než je potrebné. Prezradil to samotný scenárista Andy Kraus. Herci sa preto začínajú báť o svoje „seriálové životy“.

Otec Paneláku totiž pre jojkársky magazín Topstar naznačil, že vo svojom diele chystá veľké čistky.„Máme tam veľa postáv. Ani pre diváka to nie je dobré, je to skôr mätúce. Stávalo sa, že sme pre veľký počet postáv nemohli hrať to, čo sme chceli,“ povedal v rozhovore Kraus. Zároveň priznal, že v seriáli plánuje urobiť výrazné úpravy. Zmeny by sa vraj mali dotknúť aj postáv, s ktorými sa diváci budú zrejme lúčiť veľmi ťažko. „Aj dobrý herec musí skončiť, keď má postavu, ktorú nevieme hrať ďalej,“ povedal Andy pre Topstar. 

V tejto súvislosti sme scenáristu oslovili, aby nám k plánovaným škrtom prezradil viac. „S každou novou sériou prichádzajú nejaké zmeny. Revízie budú, nejaké postavy prídu, nejaké odídu. Konkrétne mená vám však ešte neviem povedať. Ohľadom ďalšej série sa začíname rozprávať až od budúceho týždňa,“ povedal pre topky.sk Kraus. 

Informácii, že poniektorí herci to majú v seriáli už v týchto dňoch zrátané, nahráva aj fakt, že by sa čoskoro mala do deja vrátiť Viki Ráková spolu s Milanom Ondríkom. A keďže už teraz je postáv v projekte viac než dosť, scenárista sa bude snažiť ich počty obmedziť. Na koho padne Čierny Peter, sa dozvieme až neskôr. Kraus však priznal, že väčšinou sa zbavuje tých, ktorí v seriálovom paneláku nebývajú. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu