Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prekvapivá zmena v súťaži Miss Slovensko: Nečakaný koniec!

Magdaléna Šebestová dnes oznámila odchod zo súťaže Miss Slovensko. Zobraziť galériu (5)
Magdaléna Šebestová dnes oznámila odchod zo súťaže Miss Slovensko.

BRATISLAVA - Výmena na najvyššom poste! Magdaléna Šebestová (31) sa stala riaditeľkou súťaže Miss Slovensko pred tromi rokmi a aktuálne už toto miesto opúšťa. Dôvody tejto zmeny sú súkromné a súvisia s jej priateľom, futbalistom Jánom Ďuricom (32). Tmavovláska sa rozhodla odsťahovať za ním do Moskvy. Najkrajšie Slovenky bude odteraz hľadať mladučká Karolína Chomisteková (20).

Končí! Magdaléna Šebestová nastúpila na miesto šéfky súťaže krásy po Lucii Hablovičovej. No kým tá na poste pôsobila takmer sedem rokov, Miss Slovensko 2006 končí v tejto funkcii už po troch. „Pre mňa to nebol krátky čas, bola to dosť dlhá doba. Tieto ročníky boli úplne iné, boli to roky zmeny a ja si myslím, že je najvhodnejší čas zas to odovzdať niekomu inému,“ povedala nám po oznámení prekvapujúcej novinky tmavovláska. 

Dôvody sú podľa jej slov čisto súkromné. Magda si nenašla novú prácu, ale sťahuje sa za svojím priateľom Jánom Ďuricom do Moskvy. „Je teraz už čas, aby som sa venovala aj svojmu súkromiu. V polovici septembra sa chystám na štúdium ruského a anglického jazyka,” prezradila Šebestová. 

Žezlo teraz preberá Karolína Chomisteková, Miss Slovensko 2013 a 14. najkrajšia žena sveta. Vo výbere bolo viacero kandidátok, no práve 20-ročná kráska bola tou najvhodnejšou. „Po dlhšom uvažovaní bola Karolína jednoznačnou voľbou. Je mladá, ale zároveň to, ako uspela na Miss World, to si vyžaduje naozaj silného človeka. Dokázala, že tým silným človekom naozaj je, že sa nebojí a že sa nestratí ani vo svete,” komentovala svoj výber Magda. Snáď sa teda bude mladej tmavovláske v tejto zodpovednej funkcii dariť. 

Sledujte TopkyTV: Magdaléna Šebestová o svojom konci v Miss Slovensko

Šebestová miss

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu