Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z krásnej slovenskej miss je poriadna bacuľka: Toľko kíl ešte nikdy nemala!

Magdaléna Šebestová za posledné obdobie viditeľne pribrala. Z týchto kíl však má obrovskú radosť. Zobraziť galériu (12)
Magdaléna Šebestová za posledné obdobie viditeľne pribrala. Z týchto kíl však má obrovskú radosť.

BRATISLAVA – Zaguľatená tvár, okrúhle bruško! Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová (31) v poslednej dobe viditeľne pribrala. Napriek tomu ju však prebytočné kilá netrápia. Práve naopak, má z nich obrovskú radosť. Pod srdcom totiž nosí svoje prvé dieťatko, ktoré by malo prísť na svet koncom mája.

Kráti sa im to! Najkrajšia Slovenka roku 2006 Magdaléna Šebestová a futbalový reprezentant Ján Ďurica sa už čoskoro stanú rodičmi. Chvíle čakaním na deň, keď sa ich dcérka vypýta na svet, si spríjemňujú rôzne. Napríklad aj posedením pri kávičke na nábreží Dunaja, kde sme ich počas tohto týždňa stretli.

Prominentná dvojica bola už z diaľky neprehliadnuteľná. Športovec pútal pozornosť žiarivým úsmevom a nezvyčajným módnym doplnkom - barlami, Magdaléna zas poriadne guľatým bruškom a plnými lícami. 

Bývalá šéfka súťaže Miss Slovensko sa v rozhovoroch netajila tým, že prvé mesiace tehotenstva boli pre ňu dosť náročné, teraz je to však už našťastie lepšie. Spoločne s partnerom už vedia, ako sa ich princeznička bude volať. Meno síce zatiaľ prezradiť nechcú, no malo byť rýdzo slovenské.  


Pozrite si tiež: Tehotná misska tesne pred pôrodom: Takto jej to po boku známeho futbalistu pristane!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu