Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Viki Rákovej sa úplne zmenil život: Veľká novinka u bývalej TV hviezdy!

Viki Ráková žiari šťastím. Zobraziť galériu (5)
Viki Ráková žiari šťastím.

BRATISLAVA - Maximálne šťastná! Viki Ráková (33) sa pred tromi rokmi vytratila z obrazoviek. Približne rovnako dlhú dobu už ani netvorí pár s výtvarníkom Lászlom Pálmaiom (35). Herečka sa však okamžite po rozchode vrhla do nového vzťahu. A aktuálne si dokonca už aj zakladá rodinu. Ako sme totiž zistili, brunetka čaká bábätko.

Z veľkej hviezdy mamina! Viki Ráková sa kedysi objavovala na obrazovkách každý deň. Najprv vďaka sitkomu Susedia, neskôr zas v Paneláku. Keď sa však spolupráca na jojkárskom seriáli skončila, herečka sa stiahla z výslnia. Okrem pracovnej oblasti však bola poriadne turbulentná aj jej súkromná sféra. Po dlhých rokoch totiž opustila priateľa Lászla, s ktorým občas hovorili aj o svadbe.

No dnes už tmavovláska žiari šťastím. Ako sme zistili, zakladá si rodinu. Svojho aktuálneho priateľa však na spoločenské akcie nebráva a tají, o koho vlastne ide. Dozvedeli sme sa len toľko, že je známym a uznávaným violistom. 

Pri otázke tehotenstva Viki tiež príliš zhovorčivá nebola, no informáciu potvrdila. „Je to pravda. Ale ak sa neurazíte, radi by sme toto naše krásne obdobie prežívali v súkromí s našimi najbližšími,” povedala nám herečka. Detaily svojho druhého stavu si tak nechala pre seba. Každopádne gratulujeme a želáme nastávajúcej mamičke aj bábätku veľa zdravia. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu