Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajomstvo tehotnej Viki Rákovej odhalené: Toto je otec jej dieťaťa!

Viki Ráková čaká dieťa s violistom Róbertom Lakatosom. Zobraziť galériu (5)
Viki Ráková čaká dieťa s violistom Róbertom Lakatosom.

KOMÁRNO - Identita záhadného muža odtajnená! Viki Ráková (33) si už tri roky prísne stráži svoje súkromie. Nám sa však podarilo zistiť, že aktuálne je herečka tehotná, o čom sme informovali pred pár dňami. A už je aj známe, s kým je v radostnom očakávaní. Brunetka nosí pod srdcom dieťa, ktoré má s violistom a hudobným riaditeľom košického divadla Thália Róbertom Lakatosom (40). Hudobník je rozvedený a z predchádzajúceho manželstva má dve deti.

Maximálne šťastná! Viki Ráková sa aktuálne pripravuje na rolu mamičky. Ako prví sme vás na topkách informovali, že známa brunetka je tehotná. Jej prvé dieťa by malo prísť na svet približne o päť mesiacov. No hoci nám herečka túto novinu potvrdila, identitu svojho partnera stále tajila. 

My však už vieme, s kým si Viki zakladá rodinu. „Otcom je známy violista a hudobný riaditeľ divadla Thália,” prezradil náš zdroj. Ide teda o Róberta Lakatosa žijúceho v Komárne. „Áno, je to on,” priznala identitu partnera Ráková. Pre hudobníka však nejde o prvé dieťa, má už totiž dcéru aj syna z predchádzajúceho manželstva. 

Viki a Róbert sa zoznámili práve v spomínanom divadle, kam herečka zamierila po ukončení spolupráce na seriáli Panelák. V tom čase však mala iného priateľa, ktorý nepatril do umeleckej brandže. S Lakatosom podľa našich informácií tvorí pár necelé dva roky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu