Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenky očarili Prahu: Vacvalová bez podprsenky!

Lenka Vacvalová (vľavo) pútala pozornosť tým, že si nevzala podprsenku, Mária Zelinová ohurovala svojou postavičkou. Zobraziť galériu (15)
Lenka Vacvalová (vľavo) pútala pozornosť tým, že si nevzala podprsenku, Mária Zelinová ohurovala svojou postavičkou.

PRAHA – Moderátorský tím okolo šéfky Fashion TV Gabriely Drobovej (40) sa pred pár dňami opäť rozrástol. Ku kráskam pribudli česká modelka Jitka Válková (22) a slovenská herečka Lenka Vacvalová (24). Práve druhá spomínaná si na nedávnu párty v hlavnom meste ČR obliekla výrazné šaty, pod ktoré si nevzala podprsenku. Spoločne s ňou však svojimi krivkami ohurovala i jej kolegyňa Mária Zelinová (25).

Sexi krásky sú už priam neodmysliteľnou súčasťou módnej televízie, ktorej šéfuje Gabriela Drobová. Tá už po tretíkrát hľadala nové tváre prostredníctvom projektu Face of Fashion TV, vďaka ktorému dostávajú príležitosť rôzne viac i menej známe dievčatá túžiace po kariére moderátorky.

V rámci nedávnej párty konajúcej sa na terase istého pražského klubu sa predstavili aj dve nové krásky, ktoré sa stali tvárami televízie pre Českú republiku. Drobová si vybrala modelku Jitku Válkovú a slovenskú herečku Lenku Vacvalovú. „Obe dievčatá som už dlhšie vnímala na českej mediálnej scéne a veľmi sa mi páčili. Jitka je zjav, ktorý keď sa objaví na akcii, všetci odpadnú. Lenka má za sebou bohaté skúsenosti s moderovaním a je to jedna z najvýraznejších fashionistiek v Česku,” objasnila riaditeľka svoje rozhodnutie.

Vacvalová má za sebou účinkovanie v seriáli Sanitka 2, či rolu vášnivej milenky v českej Ordinácii v ružovej záhrade. Sexepíl sršal z červenovlásky aj na spomínanej párty. Mohli za to šaty s väčšími prestrihmi v oblasti ramien, pod ktoré si mladá herečka nevzala podprsenku. Pošteklila tak fantáziu nejedného prítomného pána.

Lenka však nebola jedinou Slovenkou, ktorá na seba strhla pozornosť. Za zmienku stojí aj módna šou, v rámci ktorej sa svojimi krivkami pochválili napríklad jej kolegyňa Mária Zelinová, Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková aj I. vicemiss Universe SR 2013 Lucia Slaninková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu