Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Vacvalová nahá na nete: Takéto telo skrýva pod šatami!

Lenka Vacvalová má vo svojom archíve aj takéto odvážne fotografie. Zobraziť galériu (5)
Lenka Vacvalová má vo svojom archíve aj takéto odvážne fotografie.

PRAHA – Radosť pozerať sa! Moderátorský tím televízie Fashion TV nedávno posilnila slovenská herečka Lenka Vacvalová (24), ktorá pôsobí najmä v susedných Čechách. Sexi červenovláska však vyzerá dobre nielen pred kamerami, ale aj pred objektívmi fotoaparátov. Potvrdzujú to šteklivé fotografie, na ktorých pózuje úplne nahá.

Zvykne sa hovoriť, že ženy s ryšavými či červenými vlasmi majú sexepílu na rozdávanie. Výnimkou nie je ani moderátorka Fashion TV Lenka Vacvalová. Tá predviedla všetok svoj pôvab počas nedávneho fotenia, ktorého súčasťou boli aj eroticky ladené zábery. Pred objektív fotografa sa fešanda postavila bez šiat, pričom si nahé prsia kryla len rukami.

Keďže by si na to netrúfla každá žena, zisťovali sme, aký má vzťah k nahote samotná moderátorka. „Hanblivá som veľmi, ale decentné odhaľovanie v rámci fotenia alebo natáčania mi nevadí. Hlavne by výsledok nemal vyzerať prvoplánovo,” povedala nám k tomu Vácvalová. „Keďže tu išlo o šperky, tak sme ich chceli nechať vyniknúť a nekaziť dojem nejakým zbytočným stylingom,” uzavrela červenovláska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu