Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Znechutená Hatalová po markizáckom Hlase: Dara, Marta, teraz počúvajte vy mňa!

Natália Hatalová bola v šou Hlas Česko Slovenska kritizovaná za príliš veľa herectva v jej speváckom prejave. Zobraziť galériu (9)
Natália Hatalová bola v šou Hlas Česko Slovenska kritizovaná za príliš veľa herectva v jej speváckom prejave. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Dvakrát a dosť! Toto si povedala Natália Hatalová (24) po včerajšom vyhadzove z markizáckej šou Hlas Česko Slovenska. V tvrdom súboji s kolegyňou z tímu nepresvedčila koučky Daru Rolins (41) a Martu Jandovú (40), a tak v projekte skončila. Interpretky ju kritizovali za to, že bol jej výkon prehnaný. Ona si to však nemyslí a oponuje. Dokonca tvrdí, že po tejto skúsenosti sa už na podobnú televíznu šou nikdy nedá nahovoriť.

Ani škola či roky skúseností nie sú zárukou úspechu v speváckej šou. Najnovšie to na vlastnej koži zistila aj Natália Hatalová, ktorá pred rokmi skúšala šťastie v SuperStar. Aktuálne svoj talent predviedla v markizáckom projekte Hlas Česko Slovenska, no v dueli so súperkou Barborou Drotárovou ťahala za kratší koniec. Daru Rolins a Martu Jandovú totiž presvedčila prirodzenosť jej súperky. Naopak, výkon vyštudovanej muzikálovej herečky označili za prehnane herecký. 

Pôvabná tmavovláska ale celú vec vidí inak. „Myslím si, že každá pesnička by mala byť správne podaná a hranica medzi tým, čo je v pohode a čo je prehnané, je príliš tenká. Niekomu sa to totiž môže zdať málo a pre niekoho je to príliš herecké. Myslím si, že to zas až taký extrém nebol,“ nesúhlasila s vyjadreniami a kritikou koučiek Hatalová.

Natália nám priznala, že slová poroty ju veľmi sklamali. „Keď je človek v súťaži, chce sa dostať čo najďalej, takže smutná som určite bola. Ale zas výhra v jednej šou ešte nezaručuje úspech,“ povedala interpretka. Ako dodala, chvíle na pódiu si veľmi užívala. No na ďalší podobný projekt sa už vraj rozhodne nahovoriť nedá. „Uvedomila som si, že som z toho vyrástla. Dva stačili... Ďalší už vyhľadávať nebudem, no chcem spievať ďalej,“ uzavrela tému vyhodená súťažiaca.

Prečítajte si: Najemotívnejší súboj v Hlase: Nevidiaci pár a krehké žieňa (článok obsahuje aj video z vystúpenia Natále Hatalovej)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu