Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mareš strápnil súťažiacu Hlasu: Leoš, toto si prehnal!

Leoš Mareš v šou Hlas Česko Slovenska pred celým národom urazil súťažiacu Zuzanu Kamencovú. Zobraziť galériu (6)
Leoš Mareš v šou Hlas Česko Slovenska pred celým národom urazil súťažiacu Zuzanu Kamencovú. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Prekročil hranicu! Na svojské žartíky sú v prípade Leoša Mareša (38) českí diváci už zvyknutí. Dvojzmysly, či dokonca nepriame urážky, nie sú u moderátora ničím výnimočným. No občas by si predsa len mohol rozmyslieť, čo napokon vypustí zo svojich úst. Vo včerajšej časti sa mu totiž pred celým Českom a Slovenskom podarilo strápniť súťažiacu z markizáckeho Hlasu Zuzanu Kamencovú (26).

S azda najpopulárnejším českým moderátorom Leošom Marešom sa okrem luxusných áut a krásnych žien spája aj poriadne podrezaný jazyk. No v istých momentoch by si mal do neho radšej zahryznúť. Svojským humorom totiž často dokáže človeka skôr uraziť, než pobaviť. 

Najnovšie sa mu to podarilo v šou Hlas Česko Slovenska. Súťažiacu Zuzanu Kamencovú totiž v čase, keď sa mala tešiť z postupu do ďalšieho kola, zosmiešnil pred celým národom. „Hurá, nečakal som to, čo ty?“ zahlásil moderátor po tom, čo si speváčku do svojho tímu ukradol Michal David. No tým zďaleka neskončil. „Mne sa na Michalovi páči, že sa zachoval ako chlap. Je jedno ako spievaš, ale predsa takúto babu nemôžeme poslať domov. Michal, výborne...“ vyhlásil Mareš. 

Z tejto jeho reakcie si určite mnohí odvodili, že tmavovláska nevie spievať a postúpila len na základe svojej krásy. Ani to však Marešovi nestačilo a trápil Slovenku nevhodnými slovami ďalej. „Jasne Michal, to bolo super, vyhodíme ju neskôr, ale aspoň s nami ešte bude,“ pokračoval vo svojom nepodarenom vtipkovaní moderátor. Tmavovláske vďaka tomu zamrzol úsmev na tvári, no všemožne sa svoje zmiešané pocity snažila zakryť.

Prečítajte si: Lenka Hrůzová z Hlasu: Radšej domov ako k Michalovi Davidovi!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu