Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šok z Jojky: Borovský ako generálny riaditeľ skončil!

František Borovský už nie je generálnym riaditeľom televízie Joj. Zobraziť galériu (3)
František Borovský už nie je generálnym riaditeľom televízie Joj.

BRATISLAVA - Televízia Joj v poslednej dobe zaujala tým, že ulovila viacero tvárí z konkurenčnej Markízy. Za týmito rozhodnutiami stál František Borovský (37). Prekvapením je, že vo štvrtok podvečer na poste generálneho riaditeľa televízie na Kolibe skončil. Podľa našich zistení sa už stihol rozlúčiť s niektorými kolegami. Celá vec sa udiala expresne rýchlo, zamestnanci o odvolaní nemali najmenšie tušenie.

Televízia Joj vo štvrtok oznámila prekvapujúcu novinku. Po sérii naberania nových zamestnancov zrazu František Borovský opustil vedúcu pozíciu, na ktorej pôsobil od mája roku 2010. Novým generálnym riaditeľom sa stal Marcel Grega. Ten doteraz pôsobil na poste Výkonného a finančného riaditeľa v spoločnosti Slovenská produkčná, a.s., ktorá prevádzkuje TV Joj, Plus, Wau a Senzi.

Dôvod odchodu Borovského zatiaľ nie je známy. „Počas uplynulých rokov sa televízna skupina Joj pod vedením Františka Borovského rozrástla o televízie Plus, Wau a Senzi, ktoré si postupne nachádzajú svojich verných divákov. Podarilo sa upevniť povedomie celej skupiny JOJ Group na trhu. Za to mu patrí moja vďaka,“ povedal Richard Flimel, vlastník televíznej skupiny JOJ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu