Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexolympiáda v Soči: VIDEO o tom, že orgie sú tu na každom kroku!

Vraj aj takto by to mohlo v Soči vyzerať.
Vraj aj takto by to mohlo v Soči vyzerať. (Zdroj: YouTube)

SOČI - O množstve kondómov, ktoré majú športovci počas konania zimných olympijských hier k dispozícii, sa už čo-to popísalo. Ale aby niekto natočil sexuálne orgie, ktoré sa vraj medzi nimi v zákulisí odohrávajú, to už je silná káva. A to aj vtedy, ak ide o čistú fikciu a recesiu istého amerického média.

"Pozrite sa dovnútra ubytovní, reštaurácií a telocviční, kde sa títo bohovia a bohyne modernej doby zbláznili navzájom do svojich dokonalých tiel," znie popis k videoreportáži zverejnenej na serveri YouTube, ktorá za päť dní dosiahla už vyše 2,5 milióna zhliadnutí.

Diváci tak vďaka nej majú možnosť nahliadnuť do priestorov, ktoré sú bežným smrteľníkom neprístupné a čo ich na prvý pohľad zarazí, je to, že sa tu vlastne súloží na každom kroku. Či už je to na balkóne, v sprche, v telocvični, a to pred zrakmi všetkých naokolo. Páry však nemajú problém sa svojim vášňam oddávať ani na verejnosti a dokonca sa s reportérmi otvorene baviť o tom, ako to všetko prebieha.

Olympijskú dedinu by sa tak dalo označiť za semenište nerestí, kde sa vlastne športovci nevenujú ničomu inému iba sexu a kopulačné pohyby vykonávajú aj na stolíkoch v reštauráciách a strojoch na cvičenie, pričom okolo nich nevšímavo prechádzajú ľudia, ktorí sa možno tiež o chvíľu na seba vrhnú.

Celé je to však iba bizarný výtvor satirického denníka The Onion, ktorý sa pohral s výrokom amerického snowboardistu Sagea Kotsenburga o tom, aké to vie byť na hrách divoké. A toto je výsledok.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu