Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Facka horšia ako od Růžičkovej: Mikulčík z Chlapi neplačú takmer s otrasom mozgu!

Kamil Mikulčík schytal facku, ktorá ho bolela ešte dva dni. Zobraziť galériu (9)
Kamil Mikulčík schytal facku, ktorá ho bolela ešte dva dni.

BRATISLAVA - Bolestivá skúsenosť! Herci si pri svojom povolaní vytrpia všeličo. Že nakrúcanie nie je vždy len príjemné, dokazuje aj zážitok Kamila Mikulčíka. V seriáli Chlapi neplačú sa totiž objavil ako roky stratený otec malého Paľka, ktorý hneď na uvítanie dostal poriadnu facku od strýka svojej expartnerky Pauly. Ako nám umelec prezradil, kolega Milan Bahúl sa do scény tak oprel, že mu takmer spôsobil otras mozgu. Dva dni sa spamätával od úderu, za ktorý by sa nehanbila ani Helena Růžičková v Slunce, seno a pár facek.

Žiadne hladkanie! Kamil Mikulčík dostal v seriáli Chlapi neplačú úlohu otca malého Paľka (Marcelko Chlpík), ktorého vychováva iba jeho mama. Návšteva po rokoch nebola príliš vítaná a mladík sa o tom presvedčil na vlastnej koži. 

Paulin strýko ho totiž privítal poriadnou fackou. A tú si za svoju postavu zlizol samozrejme Kamil. „Bola celkom naturálna, lebo sme si s Milanom Bahúlom povedali, že to nebudeme komplikovať a točiť na šesťkrát,” povedal nám Mikulčík, ktorý skončil po výchovnom údere na zemi.

Jeho starší kolega sa teda do scénky vložil tak, aby bola naozaj uveriteľná. „Vyzeralo to až tak vierohodne, že som dva dni mal pocit, že mám malý otras mozgu a plánoval som ísť do nemocnice,” prezradil nám herec, ktorému sa v tomto prípade profesionalita trochu vypomstila. „Nevedel som, či točíme, alebo som dostal naozaj. Sám som bol prekvapený,” dodal Kamil. 

Našťastie je už v poriadku a za facku à la Helena Růžičková sa na kolegu nehnevá. „Beriem to športovo. Proste to k našej profesii patrí,” uzavrel tému mladík. 

VIDEO: Kamil Mikulčík schytal pri nakrúcaní riadnu facku.

Mikulčík facka

VIDEO: Aj Helena Růžičková rozdávala v komédii Slunce, seno a pár facek skutočné údery.

Mami, co je to coura?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu