Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mal to byť Haberov návrat roka: A on? Pozrite sa, koho odmietol!

Paľo Habera ponuku porotcovať v X Factore odmietol. Neobmäkčil ho dokonca ani samotný riaditeľ Jojky. Zobraziť galériu (9)
Paľo Habera ponuku porotcovať v X Factore odmietol. Neobmäkčil ho dokonca ani samotný riaditeľ Jojky.

BRATISLAVA - S týmto nerátali! Paľo Habera (51) sa dlhých deväť rokov objavoval na obrazovkách v úlohe neúprosného porotcu - či už v SuperStar alebo v Talentmánii. Na osvedčeného kata si najnovšie brúsila zuby televízia Joj. Na Kolibe ho chceli obsadiť do kresla pripravovanej šou X Factor. Záujem o nekompromisného speváka bol taký veľký, že zatiaľ čo v iných prípadoch oslovujú kandidátov na tieto pozície tvorcovia relácií, tentokrát to riešil ten najpovolanejší. Známeho Slováka sa snažil zlanáriť do šou samotný riaditeľ televízie František Borovský (37). Ale nepochodil.

Veľké talentové šou X Factor (Joj) a Hlas Česko Slovenska (Markíza) by sa na obrazovkách mali objaviť už o pár mesiacov. Všetky prípravy sú preto v plnom prúde. No kým v Záhorskej Bystrici už zverejnili porotcovské obsadenie, v červeno-bielej televízii idú na zloženie odborníkov pomalšie. Je jasné, že na Kolibe chcú do svojho projektu, ktorý bude mať na Slovensku premiéru, zlákať čo najzaujímavejšie osobnosti.

Ako sme sa dozvedeli, tvorcovia chceli siahnuť aj po starej overenej tvári, ktorá za porotcovský stolík patrí už roky. Súčasťou X Factoru sa mal podľa jojkárskych plánov stať Paľo Habera. Prišiel však nečakaný škrt. „Podobnými zábavnými formátmi sa presýtil a už s nimi nechce mať nič spoločné,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo zákulisia šou.

Zaujímavosťou je, že speváka neobmäkčil dokonca ani samotný riaditeľ televízie František Borovský. Ten sa podľa našich informácií snažil osobne prehovoriť Haberu uňho doma na spoluprácu. No umelcovo rozhodnutie zostalo nemenné a odôvodnil ho jednoducho. „Vraj si myslí, že už takejto šou nemá čo priniesť,“ uviedol náš zdroj.

Spevák už počas uplynulej série Česko Slovenskej SuperStar spomínal, že ide o poslednú šou, v ktorej ako porotca vystupuje. Hoci podobný výrok z jeho úst zaznel aj predtým, tentokrát sa zdá, že to myslí naozaj vážne.

Podľa našich informácií ponuku porotcovať v X Factore dostali ešte dve známe osobnosti. Ide o doteraz porotcovsky neoverené tváre - hudobníka a moderátora šou Česko Slovensko má talent Jakuba Prachařa a bývalú superstaristku, striebornú slávicu Celeste Buckingham.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu