Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Česká herečka nahá na pódiu: Diváci v šoku!

Postava v podaní Zuzany Bydžovskej protestovala nahotou na koncertnom vystúpení. Zobraziť galériu (8)
Postava v podaní Zuzany Bydžovskej protestovala nahotou na koncertnom vystúpení.

PRAHA - Prekvapila! V novej letnej komédii Revival, ktorá aktuálne žne úspechy v kinách, účinkuje aj Zuzana Bydžovská (50). Herečka stvárňuje postavu partnerky, ktorá je proti návratu svojho milovaného na hudobnú scénu po dlhých rokoch pauzy. Jej odpor je taký veľký, že neváha vybehnúť nahá na pódium počas koncertného vystúpenia. Chce tak vyjadriť svoj nesúhlas. Topky.sk zisťovali, ako sa tieto pikantné scény nakrúcali.

Nečakané! Zuzana Bydžovská je herečka, s ktorou sa nahota nespája. Čerstvá päťdesiatnička však prijala úlohu v komédii Revival. A práve jej postava mala v scenári nahotu - na protest proti vystúpeniu znovuoživenej kapely.

Mnohí diváci pri tejto scéne neverili vlastným očiam. Tvorcovia však pred premiérou odmietali prezradiť, či pred kamerami a kopou ľudí na filmovom koncerte stála naozaj Bydžovská. Trik sa však nakoniec prevalil. Herečka, ktorá je známa napríklad aj z filmu Utekajme, už ide, mala dablérku.

Pred všetky oči prítomné na nakrúcaní sa postavila profesionálna striptérka Naďa. Tá má už za sebou podobné úlohy aj v divadle. Ako sme písali napríklad minulý rok, úplne nahá stála na javisku v hre Lucrecia Borgia. „Som exhibicionistka. Nakrúcanie ma veľmi bavilo,” povedala portálu Super.cz k zaskakovaniu za Zuzanu Bydžovskú.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu