Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Takýto amok v Jojke ešte nezažili: Vychrlila na nich viac ako stovku vulgarizmov!

Amok s viac ako stovkou vulgárnych slov predviedla farmárka Anka Bučková. Zobraziť galériu (8)
Amok s viac ako stovkou vulgárnych slov predviedla farmárka Anka Bučková.

BRATISLAVA - Toto je vrchol! Slovenské televízie už niekoľko rokov prinášajú na svojich obrazovkách rôzne šou s mnohými kontroverznými postavičkami, ktoré sa často nevedia držať na uzde. Jojkárska relácia Slnko, seno, slanina bola z tohto hľadiska doteraz dosť pokojná. Všetko ale zmenila včerajšia epizóda, v ktorej zaznelo 98 vulgarizmov z úst jedinej osoby. A to bol záchvat hospodárky Anky Bučkovej ešte poriadne zostrihaný. Vieme o tom viac!

Neudržala sa! Mama klanu Bučkovcov sa včera na obraze predviedla v plnej paráde. Diváci, ktorí si pozreli program Slnko, seno, slanina, dostali riadnu porciu televízneho pípania. Hospodárka totiž asi pol relácie iba vulgárne nadávala.

Za všetko mohli „tučkovia”, ktorí neodviedli svoju prácu tak, ako sa patrí. Navyše sa pokazil aj dôležitý stroj za 9000 eur. „Pri nakrúcaní tam bola riadne hustá atmosféra. Anka nadávala asi hodinu v kuse,” tvrdí náš zdroj zo zákulisia. 

To, čo televízia nakoniec odvysielala, bola ale údajne len špička ľadovca. V pondelok mali podľa našich informácií jojkári pripravenú verziu s 98 vypípanými vulgarizmami, pričom reálne ich odznelo oveľa, oveľa viac. 

Topky.sk ohľadom tejto neslušnej epizódy oslovili aj samotnú televíziu. „Nevhodné výrazy a kontext sme postprodukčne ošetrili podľa všeobecne záväzných pravidiel. Spontánne emócie účinkujúcich sú neoddeliteľnou súčasťou formátu tohto typu a nie je možné ich úplne eliminovať, aj napriek predchádzajúcim poučeniam,” povedal nám PR manažér Michal Pilip. Diváci tak mali šťastie, že si nemuseli na vlastné uši vypočuť všetko to, čo súťažiaci a štáb priamo pri nakrúcaní. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu