Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jojkár Kubáni sa pred kamerou vyzliekol: Aj Kmotríková sa červenala!

Jozef Kubáni nakrúcal reportáž úplne nahý. Pobavil tým aj svoju kolegyňu Adrianu Kmotríkovú. Zobraziť galériu (12)
Jozef Kubáni nakrúcal reportáž úplne nahý. Pobavil tým aj svoju kolegyňu Adrianu Kmotríkovú.

BRATISLAVA - Odvaha mu nechýba! Jojkár Jozef Kubáni (48) sa zväčša usiluje o to, aby boli jeho reportáže pre divákov niečím zvláštne a zaujímavé. Nudná nebola ani tá o nudistoch, pri ktorej sa redaktor vyzliekol úplne donaha. Zaskočení zostali nielen televízni diváci, ale aj moderátorka Adriana Kmotríková (42). Sympatickej blondínke sa totiž pri komentovaní tohto príspevku vohnala červeň do líc.

Zapadol! Pre Jozefa Kubániho sú zväčša typické nebezpečné reportáže nakrúcané v horskom prostredí. Počas uplynulého týždňa si však Jojkár odbehol k vode, no o dávku adrenalínu v tomto príspevku taktiež nebola núdza. Redaktor totiž nakrúcal na nudapláži v kameňolome neďaleko Šútova.  

Zaujímavosťou je, že Jozef sa pred kamerami taktiež vyzliekol. Oslovili sme ho preto s otázkou, či s odhaľovaním pred kamerami nemal problém. „Ani nie,“ reagoval s úsmevom Kubáni, ktorý si aj takýmto spôsobom získal dôveru ľudí kúpajúcich sa na Adama.

Samotnú nakrúcaniu predchádzalo podľa jeho slov viacero rozhovorov. „Keby povedali, že im to nie je príjemné, tak to samozrejme rešpektujem. Dosť sme sa rozprávali, bavili sme sa na túto tému aj mimo kamery. Dospeli sme k spoločnému názoru, že je to vlastne prirodzené, pokiaľ to iných neobťažuje,“ povedal nám k vzniku príspevku redaktor. „Boli to všetko mimoriadne príjemní ľudia. A aj počasie nám vyšlo,“ pochvaľoval si nakrúcanie Kubáni.

Príspevok o nudistoch pobavil aj Jozefovu kolegyňu Adrianu Kmotríkovú. „Myslím, že táto reportáž bola určená najmä dámam, lebo tam boli samí holí muži,“ poznamenala s pobavením v hlase moderátorka. Tá by zrejme na podobné nakrúcanie odvahu nenašla. A čo vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu