Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Haklovej erotická šou: Sexuálne napätie sa dalo krájať!

Monika Haklová sa predviedla v takýchto dráždivých kúskoch. Zobraziť galériu (30)
Monika Haklová sa predviedla v takýchto dráždivých kúskoch.

BRATISLAVA – Nesklamala! Monika Haklová (38), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v markizáckej súťaži Farma, rozhodne vie, ako zaujať. Počas uplynulého víkendu usporiadala v našom hlavnom meste poriadne vzrušujúcu módnu šou spodnej bielizne. V dráždivých kúskoch sa predviedla nielen trojnásobná mamička, ale aj sexi finalistky súťaže Miss Carat Tuning. A rozhodne sa bolo na čo pozerať.

Večer plný sexepílu! Monika Haklová sa už dlhší čas venuje distribúcii luxusnej spodnej bielizne na Slovensko. Pri tej príležitosti usporiadala v sobotu večer módnu šou, na ktorej odprezentovala provokatívne kúsky. Úlohy modeliek sa zhostili prsnaté finalistky aktuálneho ročníka Miss Carat Tuning. Nečudo, že prítomní páni si prišli na svoje.

V dvoch modeloch sa po móle prešla tiež samotná Haklová. Tá sa aj po troch deťoch môže pýšiť figúrou, o akej sníva nejedna žena. „Spočiatku som mala trému, ale nakoniec to celé dobre dopadlo. Som spokojná, povedala nám po skončení prehliadky Monika, ktorej vraj vyformoval figúru box, na ktorý sa nedávno prihlásila. Podnikavá blondínka tiež netajila, že na jeseň plánuje pripraviť niečo podobné. „Budú to luxusné plavky a plážová móda. Tentokrát však pôjde o kúsky, ktoré sama nadizajnujem. Veľmi sa na to teším,  dodala bývalá farmárka.

Moniku nahodenú v sexi kúskoch si hrdo obzeral jej snúbenec Martin Kollár, ktorý svojej vyvolenej daroval veľkú kyticu kvetov.  Medzi prítomným hosťami sme však stretli aj viacero známych tvárí. Nechýbali plejmejtky Eva Cifrová, Jana Mináriková či Zuzana Plačková. Keďže bola na podujatí vysoká koncentrácia žien, nesmel chýbať ani odborník na krásu Jozef Oklamčák. Spoločnosť mu tentokrát robila jeho zverenkyňa Martina Štupáková, ktorá sa pýši titulom III. Vicemiss Model of the World. Oklamčák sa však na prehliadke dlho nezdržal. Spoločne s mužstvom MUFUZA totiž odletel v nedeľu do Moskvy na medzinárodný futbalový a hudobný festival.

Sledujte Topky TV: Módna šou, ktorú usporiadala Monika Haklová, bola nabitá sexepílom.

Módna šou spodnej bielizne

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu