Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nahý prsník v Teleráne aj v kostole: Manželka speváka z Let´s Dance sa nehanbí!

Manželka speváka Lazara dojčila dcérku pred kamerami v Teleráne aj v kostole. Zobraziť galériu (7)
Manželka speváka Lazara dojčila dcérku pred kamerami v Teleráne aj v kostole.

BRATISLAVA - To sa často nevidí! Dnešné ráno patrilo vo vysielaní Markízy spevákovi Lazarovi, ktorý účinkoval aj v Let´s Dance. Dôvodom Kubáncovej návštevy bolo, že sa počas víkendu oženil so slovenskou partnerkou Katkou. Tá počas živého prenosu zo Záhorskej Bystrice nečakane vytiahla prsník, keď sa jej dvojročná dcérka potrebovala najesť. Rovnaká situácia dokonca nastala aj počas svadby v kostole.

Prekvapenie! Jedným z hostí pondelkového Telerána bol aj spevák Lazaro de Jesus Hodelin Thomas, známy najmä z formátu Let´s Dance. Kubánec sa počas víkendu oženil a táto horúca novinka bola hlavnou témou. Trochu ju však zatienili potreby dcérky novomanželov.

Malá slečna totiž bez rozpakov zavítala do výstrihu svojej maminy. A Katka jej to bez ohľadu na kamery a cudzích ľudí dovolila. „Iné ešte veľmi neakceptuje, takže maminkine mliečko je to najdôležitejšie,” okomentovala potreby malej Sarah.

Zároveň Lazaro a Katarína ukázali v Teleráne aj zábery zo svojej svadby, kde sa scéna s dojčením opakovala priamo v kostole pri sobáši. „To som ešte nevidel, že dojčenie pri svadobnom obrade,” vyhlásil trochu prekvapene moderátor Daro Richter. Ako čerstvo vydatá pani Hodelin Thomas poznamenala, šaty mala na tento účel špeciálne prispôsobené.

VIDEO: Thomasovci so svojou dcérkou v Teleráne.

prsník v Teleráne

VIDEO: Dojčenie na svadbe

prsník v kostole

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu