Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nahá Verešová zatienila mladú missku: Pod sprchou vyzerá lepšie ako 21-ka!

Andrea Verešová (vľavo) a Jitka Válková (vpravo) nafotili zmyselné zábery. Ktorá z nich je podľa vás viac sexi?! Zobraziť galériu (9)
Andrea Verešová (vľavo) a Jitka Válková (vpravo) nafotili zmyselné zábery. Ktorá z nich je podľa vás viac sexi?!

PRAHA – Nestratí sa! Hoci Andrea Verešová (32) svojim vekom nepatrí k dvadsiatkam, vďaka svojej dokonalej postavičke by medzi ne pokojne zapadla. Potvrdila to aj počas nedávneho fotenia šteklivého kalendára, na ktorého stranách sa okrem zástupkyne našej krajiny vyzliekla napríklad aj Česká Miss 2010 Jitka Válková (21). Pri pohľade na zmyselné fotografie nahých krások by len málokto uveril tomu, že je medzi nimi až desaťročný rozdiel.

Je všeobecne známe, že Slovenky sú považované za atraktívne ženy. V susedných Čechách nás napríklad svojou krásou reprezentuje Miss Slovensko 1999 Andrea Verešová. Dvojnásobnej mamičke ani pribúdajúce roky neubrali nič na jej šarme a po dvoch deťoch má postavičku, ktorú by jej mohla závidieť nejedna dvadsiatka.

Zrejme aj preto ju firma predávajúca doplnky do kúpeľní oslovila, aby sa objavila v ich kalendári. Brunetka pózuje na zmyselných záberoch vyzlečená donaha. Chválami na jej adresu nešetril ani fotograf Jan Tůma. „Pýši sa dokonalým telom. Je až neuveriteľné, akou energiou a zmyselnosťou Andrea oplýva,” skladal komplimenty na adresu Slovenky odborník. 

Okrem Verešovej sa pred objektív postavila napríklad aj Česká Miss 2010 Jitka Válková. „Fotenie bolo pre mňa výzvou a novou skúsenosťou. Myslím, že vznikli krásne fotografie zobrazujúce čistotu, ladnosť tela a zmyselnosť ženy, reagovala brunetka, ktorá si však v porovnaní s Andreou svoje nahé prsia kryla rukami. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu