Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO z tajnej svadby v exotike: Puškárovej brat a celebritná lekárka už sú svoji!

Alexandra a Peter Puškárovci Zobraziť galériu (15)
Alexandra a Peter Puškárovci (Zdroj: topky)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Povedali si áno! Peter Puškár (39) a Alexandra Novotná (41) sa spoznali približne pred rokom. Bratovi markizáckej redaktorky bola lekárka okamžite sympatická, no vo vzťahu im bránil fakt, že bola v tom čase vydatá. Keď však začala chystať rozvod, mohli dať citom voľný priechod. Láskou k sebe zahoreli tak intenzívne, že v tomto čase sú už manželmi. Vzali sa tajne v ďalekej exotike.

Moderátorke Zlatici Puškárovej sa rozrástla rodina o švagrinú. Jej brat Peter sa totiž stal čerstvým ženáčom. Po niekoľkých mesiacoch vzťahu si v Dominikánskej republike vzal za manželku celebritnú lekárku Alexandru Novotnú. „Krásna nevesta, tešíme sa,” reagovala na sobáš markizáčka.

„Je to tak preto, lebo je to tá najlepšia vec na svete, akú som mohol urobiť, zobrať si najlepšiu ženu na svete,” napísal Puškár na facebooku. Párik sa pritom zoznámil pomerne nedávno, asi pred rokom. Stalo sa to v čase, keď Peter pripravoval svoju volebnú kampaň. Hoci mu bola Alexandra okamžite mimoriadne sympatická, prekážkou v nadviazaní vzťahu bolo jej manželstvo. A tak sa nejaký čas vôbec nekontaktovali.

Keď však lekárka začala chystať rozvod, Peter sa opäť objavil na scéne. Dvojica k sebe zahorela tak intenzívne, že už po krátkej dobe sa zaoberala myšlienkou na svadbu. Hoci začiatkom decembra nemali za sebou ešte ani zásnuby, teraz sú už manželmi. „Ešte som žiadnu ženu toľko nemiloval, niečo podobné som nikdy nezažil. Každý, kto ma pozná, vie, že som prehlásil, že sa nikdy v živote neožením. No toto je prvýkrát, čo som odhodlaný svoje vyjadrenie zmeniť,” vyhlásil pre topky.sk pred mesiacom Puškár.

Pri svadbách v zahraničí sa vynára aj otázka legálnosti. Ak sa totiž tento úkon nenahlási na slovenských úradoch, je platný len v krajine konania. „Sobáš je legálny, riadne zapísaný v matrike. Predložil som všetky potrebné apostilované dokumenty a sobášila nás sudkyňa Dominikánskej republiky, pretože tu je to tak. Sme tu spokojní, bývame u známych v malej dedinke na krásnom pobreží, kde je úplné súkromie a páči sa nám, že spoznáme naozajstný život Dominikáncov a ich mentalitu, povedal Puškár.

Brat  známej markizáčky tento dôležitý životný krok pripravil v úplnej tajnosti. Na jednej z fotiek je naša priateľka Milli, ktorá mi pomohla celú svadbu vybaviť tak, aby to bolo prekvapenie pre Sandričku a bolo to aj právoplatné manželstvo,dodáva.

Jeden z prvých novomanželských bozkov dvojice.
Zobraziť galériu (15)
Jeden z prvých novomanželských bozkov dvojice.  (Zdroj: topky)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu