Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská kráska bez mejkapu: Hádajte, kto som!

Takto vyzerá prirodzená tvár topmodelky Michaely Kociánovej. Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerá prirodzená tvár topmodelky Michaely Kociánovej.

BRATISLAVA – Len máloktorá zo žien nemá problém s tým, ak ju objektív fotoaparátu zachytí neupravenú a nenalíčenú. Do tejto skupinky bez pochýb patrí aj topmodelka Michaela Kociánová (23), ktorá žne úspechy po celom svete. Tá sa za svoju prirodzenú tvár vôbec nehanbí. Práve naopak, pýši sa ňou.

Mejkap robí zázraky! Keď sa Michaela Kociánová objaví na prehliadkovom móle, nemožno ju prehliadnuť. Vďaka zaujímavým črtám tváre a šikovným rukám odborníkov totiž vyzerá priam oslnivo. Brunetka si potrpí na imidž a dokonalý výzor aj vtedy, keď si vyrazí do spoločnosti. Úplne iné to je však s modelkiným vzhľadom v súkromí. Mimo objektívov fotoaparátov a televíznych kamier sa totiž mení na šedú myšku.

Toto tvrdenie potvrdzuje aj záber, ktorý si nedávno úspešná Slovenka zverejnila na sociálnej sieti. Michaela sa totiž so svojimi fanúšikmi podelila o fotografiu, na ktorej pózuje bez nánosov líčidiel a s vačkami pod očami. A hoci by s naturálnym vzhľadom na prehliadkovom móle asi neuspela, od svojich priaznivcov dostáva len samé pozitívne ohlasy. Kocianová by si však za toto gesto zaslúžila veľké plus aj za odvahu. Čo poviete?!

Dve tváre Michaely Kociánovej - oslnivá kráska vs. šedá myška
Zobraziť galériu (7)
Dve tváre Michaely Kociánovej - oslnivá kráska vs. šedá myška


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu