Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vyzývavá módna šou v Bratislave: Dievčatá otrčili zadočky!

Manekýnky predvádzali odvážne modely. Zobraziť galériu (19)
Manekýnky predvádzali odvážne modely.

BRATISLAVA – Horúci večer! V našom hlavnom meste momentálne prebieha slovensko-taliansky festival. Jeho súčasťou bola pred pár dňami aj módna šou, na ktorej predvádzali manekýnky odvážne outfity. Tie boli vyrobené prevažne z priesvitného materiálu, čo spôsobilo, že mnohé krásky odhalili priamo na móle svoje sexi krivky.

V stredu podvečer sa na Bratislavskom hrade utužovali medzinárodné vzťahy. Módna šou odštartovala v poradí už štvrtý ročník talianskeho festivalu na Slovensku. Na svoje si však prišli nielen priaznivci módy, ale aj milovníci pekných žien. Odvážne manekýnky totiž hosťom zo zahraničia ukázali, aké sú pôvaby slovenských žien.

Hlavnou myšlienkou šou bolo znázorniť kontrast. Práve preto niesla prezentácia päťdesiatky modelov  názov Anjeli a Démoni. Dievčatá predvádzali prevažne svadobné šaty a outfity určené na večerné príležitosti. Tie boli natoľko odvážne, že kráskam spod nich vykúkali zadočky.

Pohľadom na sexi krivky sa pokochal aj bývalý milenec moderátorky Marianny Ďurianovej – Michele Bologna. Keďže má talianske korene, na spomínanej akcii nemohol chýbať.

Sledujte Topky TV: Takto to na módnej prehliadke vyzeralo.

Anjeli a démoni - módna prehliadka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu