Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Arogantný zamestnanec súdu vyletel na cyklistu: Najprv si pozri výnimku a potom pi**j!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA – Vulgárny zamestnanec súdu alebo iba nedorozumenie? Na nepríjemný incident nebude dobre spomínať čitateľ, ktorý nám poslal do redakcie zaujímavé fotky. Vidieť na nich auto parkujúce na cyklistickom chodníku. Vozidlo patrí krajskému súdu v Bratislave. Navyše, vodič mal byť arogantný a slovne zaútočiť na cyklistu.

Čitateľ narazil na auto Krajského súdu na Blumentálskej ulici v Bratislave. Stálo na cyklistickom chodníku a jeho vodič mal byť nesmierne arogantný. „Zaujímavý "bratislavský" zážitok cyklistu s extrémne vulgárnym zamestnancom súdu, ktorý blokoval parkujúcim autom cyklistický pruh,“ napísal nám do redakcie čitateľ.

Podľa hovorcu súdu mal vodič výnimku a povolenie na to, aby tak mohol parkovať. „Parkovanie služobného vozidla Krajského súdu v Bratislave bolo vykonávané v zmysle uvedenej výnimky a povolenia Ministerstva vnútra SR, a to v súvislosti s plnením služobných povinností (pravidelný dovoz a odvoz pošty na poštu č. 17 na Blumentálskej ulici v Bratislave),“ reagoval na situáciu Pavol Adamčiak.

FOTO Arogantný zamestnanec súdu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Padnúť mali aj vulgárne nadávky, z čoho bol cyklista v šoku. Všimol si, že ide o zamestnanca súdu, čo ho pobúrilo. Dotyčného si zrejme predvolali na koberček a musel celú situáciu vysvetľovať.

„Najprv si pozri výnimku a potom pi**j!“ mal častovať zamestnanec súdu cyklistu. Keď ho upozornil na jeho vulgárnosť, mal ho ešte vodič poslať kade ľahšie. „Ťahaj do pi**!“

Podľa súdu sa zamestnanec správal primerane a neporušil žiadne pracovné predpisy. „Čo sa týka obsahu rozhovoru s cyklistom, vo veci bol uskutočnený pohovor s dotyčným zamestnancom súdu v zmysle pracovnoprávnych predpisov, na základe ktorého nebolo zistené žiadne porušenie povinností zamestnanca vo verejnej službe, prípadne inak objektivizované jeho nevhodné správanie voči verejnosti,“ povedal Adamčiak.

FOTO Arogantný zamestnanec súdu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Inú možnosť zamestnanec súdu nemal, navyše tam nestál viac ako 5 minút, takže podľa súdu bolo všetko v poriadku. „Ako vyplýva z predloženej fotografie, nešlo o riadny cyklochodník v zmysle technických noriem, iná možnosť parkovania pri uvedenej pošte nie je reálne možná, pričom státie nepresiahlo čas 5 minút a cyklista mohol služobné vozidlo bez akýchkoľvek problémov obísť,“ odkázal Adamčiak.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu