Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Očitý svedok o smrti Ignáca (†60) na bratislavskej zastávke: Umrel kvôli malichernosti!

Ignáca zabili na bratislavskej zastávke
Ignáca zabili na bratislavskej zastávke (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Absolútne nepochopiteľné! Útočník, ktorý minulý týždeň pripravil o život Ignáca (†60) na zastávke v bratislavskej Dúbravke, je stále na úteku. Topkám sa podarilo získať výpoveď svedka, ktorý s nebohým i údajným páchateľom v osudný večer cestoval v električke a prezradil, čo sa udialo len minúty pred fatálnym útokom.

Vaše tipy

Muž, ktorý nechce byť menovaný, sa stal svedkom malicherného konfliktu, ktorý skončil veľkou tragédiou. V osudný štvrtok sedel v rovnakej električke, ako Ignác  a muž, ktorý ho mal pripraviť o život. Všetko to začalo otvoreným oknom nad hlavou údajného útočníka. Keď ho jedna z cestujúcich zatvorila, postavil sa a opäť ho otvoril.

Otvorené okno však prekážalo aj Ignácovi a tak sa postavil aj on a okno zatvoril. To sa zopakovalo ešte jeden krát, pričom Ignác zhodil údajnému útočníkovi šiltovku z hlavy. Vtedy medzi nimi došlo ku prvému konfliktu. "Otočil sa a dal tomu staršiemu pánovi (Ignácovi, pozn. red.) facku. Začali si tam nadávať a potom už prišla zastávka Damborského...starší pán vystúpil a za ním išiel útočník," opisuje posledné minúty pred útokom očitý svedok.

Z električky nevystúpil a tak nevie, čo sa na zastávke odohralo po tom. Zachytili to však bezpečnostné kamery, podľa ktorých Ignácovi muž v šiltovke zasadil dve rany do hlavy. Pár sekúnd ešte stál na nohách a po tom padol tvárou k zemi. Kým na miesto dorazila polícia, útočník ušiel. Záchranári sa pokúšali Ignáca oživovať celú hodinu, no márne. "Privolanou RZP bol muž prevezený do jednej z Bratislavských nemocníc, kde následne lekár konštatoval u muža exitus," uviedol bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Muž, ktorý sa stal svedkom prvého konfliktu v električke sa domnieva, že motívom útoku bola hádka kvôli malichernosti. "Ostal som v šoku, že kvôli otvorenému oknu v električke zomrel človek," dodal. Policajti na mieste zaistili kamerový záznam, ktorý incident zachytáva. Prípad naďalej vyšetrujú a bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu