Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Útok na bratislavskej zastávke: Dve rany do hlavy a Ignác (†60) padol mŕtvy k zemi!

Útočník, ktorý je zodpovedný za smrť Ignáca, je stále neznámy
Útočník, ktorý je zodpovedný za smrť Ignáca, je stále neznámy (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Vdova po Ignácovi (†60), ktorého pred týždňom zabili na autobusovej zastávke v bratislavskej Dúbravke, stále netuší, kto jej nebohého manžela pripravil o život. Polícia prípad vyšetruje, no smútiacej žene o útoku zatiaľ nepovedala ani slovo. K dispozícii má aj kamerový záznam, ktorý celý priebeh incidentu zachytáva.

Ignác sa minulý týždeň vo štvrtok vo večerných hodinách vracal z práce a na Damborského ulici v Dúbravke čakal na autobus. V tom k nemu zozadu pristúpil starší muž v šiltovke a zasadil mu dve rany do hlavy. Ignác bol v šoku a ešte 20 sekúnd po úderoch stál na nohách, no hneď po tom padol tvárou k zemi. Hoci záchranári boli na mieste takmer okamžite a muža oživovali, už mu nebolo pomoci. Bol mŕtvy na mieste.

Po smrteľnom útoku policajti navštívili jeho manželku, ktorej kládli rôzne otázky, no o tom, ako nebohý prišiel o život nepadlo ani slovo. "Pýtali sa ma na lieky, či mal nepriateľa a podobne. Pýtali sa ma aj kedy som ho videla naposledy," povedala pre Tv JOJ zdrvená vdova. Ignác mal slabé srdce a po útoku pravdepodobne dostal infarkt.

Polícia má k dispozícii záznam z priemyselných kamier, ktoré celý incident zachytávajú. K tomu, či je na záberoch útočník a prečo o útoku doposiaľ neinformovali rodinu ani verejnosť, sa však vyjadriť nechcela. Na otázky reagovala prokuratúra. "Uznesením vyšetrovateľa Obvodného oddelenia Policajného zboru v Dúbravke bolo začaté trestné stíhanie vo veci usmrtenia," informoval hovorca Krajskej prokuratúry v Bratislave Vladimír Javorský.

Podľa informácií Tv JOJ by mal byť na kamerovom zázname útočník, ktorý Ignáca zozadu napadol. Polícia sa zatiaľ k prípadu oficiálne nevyjadrila a identita či motív neznámeho páchateľa teda ostávajú záhadou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu