Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

UFO nad Slovenskom: Záhadné svetlá videli aj v Amerike!

Takto vyzeralo UFO v Salt Lake City
Takto vyzeralo UFO v Salt Lake City (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA/SALT LAKE CITY - Na sobotňajšej nočnej oblohe sa dali z viacerých miest sveta pozorovať zvláštne lietajúce objekty. Dosvedčujú to aj videá, ktoré možno zhliadnuť na internete. Na ich vznik nás upozornil čitateľ Topiek, podľa ktorého sa rovnaké telesá pohybovali aj nad Slovenskom.

Vaše tipy

"Včera okolo polnoci boli na oblohe vidieť 3 neidentifikovateľné lietajúce objekty a podľa skúseností to nemohol byť žiadny normálny lietajúci prostriedok. Domnievame sa, že by mohlo ísť o UFO. Tieto objekty išli veľkou rýchlosťou. Boli tri ale nešli blízko seba, najprv šlo jedno a keď prešlo za horizont a potom ďalšie a ešte raz. Prvé a tretie šlo cez kotúč mesiaca, a tak sme mohli pozorovať, že má čiernu farbu, ale keď nebol v mesačnom kotúči žiaril celým povrchom jasne na červeno. Tieto objekty boli podľa našich zistení videné aj v Aucklande v Kalifornií ale aj Salt lake City, ale boli viditeľné aj na Slovensku. Pozorovali sme ich z dediny Pác pri dedinke Cífer. Let sa začal o polnoci," napísal nám v nedeľu v noci čitateľ Kristian a priložil link na video z YouTube, ktoré ukazuje rovnaké objekty nad americkým mestom Salt Lake City v Utahu.

Autor záznamu pod ním uvádza, že záhadné svetlá bolo možné pozorovať medzi siedmou hodinou večer až jedenástou v noci. "Nie sú to lietadlá, tie sa nepohybujú hore a dole a ich svetlá nemenia farby alebo sa nevypínajú a nezapínajú." O aké objekty v skutočnosti išlo, zatiaľ nie je známe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu