Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Dievčaťu pri testovacej jazde vystrelili z blúzky prsia!

Jazdiť bez podprsenky sa neopláca Zobraziť galériu (2)
Jazdiť bez podprsenky sa neopláca (Zdroj: YouTube)

LONDÝN/BRATISLAVA - Britský denník The Sun si najnovšie zgustol na mierne provokatívnom videu s peknou brunetkou, ktorá si neustrážila svoje prsia. Počas testovacej jazdy sa jej totiž roztvorila blúzka a jej prednosti sa doslova vyvalili z výstrihu. Denník pobavene uviedol, že v prípade nárazu, by aspoň nepotrebovala airbagy.

Dievčaťu pri testovacej jazde
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky.sk)

Pohľadná modelka sa údajne zúčastnila experimentu, ako veľká sila pri driftovaní pôsobí na ľudí. Na pretekárskom okruhu nasadla do Toyoty Supra a netrvalo dlho, kým sa jej dobrá nálada zmenila na výkriky desu.

Pri veľkej rýchlosti sa spolujazdkyňa tlačila tesne ku karosérii a jej oči sa rozšírili hrôzou. Najväčšie prekvapenie však prišlo, keď jej pri prudkom tlaku odleteli z blúzky gombíky a z narvaného výstrihu vykukli poloobnažené prsia. Ako sa zdalo, krik ju natoľko zamestnával, že si ani nevšimla, čo sa udialo.

Podľa niektorých komentárov, bol však celý incident zinscenovaný. Známkami podvodu má byť najmä to, že dievča nemá na hlave helmu, a tak isto ani správne zapnutý bezpečnostný pás. Najpodozrivejšie je však samotné rozhodnutie ísť von bez spodnej bielizne.

Vypadnuté prsia

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu