Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Britney, niečo ti ušlo – Ups, šnúrka od tampónu!

Britney Spears Zobraziť galériu (8)
Britney Spears

ANAHEIM – Pri búrlivých tancoch na svojom svetovom turné ukázala Britney Spears (28) okrem choreografie ešte ďaleko viac. Z nohavičiek jej totiž vytŕčala šnúrka od tampónu.

Život tejto americkej hviezdy je v poslednom čase plný trapasov a nepríjemných komplikácii. Po množstve nedorozumení so svojím otcom, problémami so špehovaním a nespokojnosťou fanúšikov s nedokonalou figúrou sa Britney postarala o ďalšiu senzáciu.

Nehoda sa stala pri tancovaní v kostýme sexy vojačky, ktorá mala však len vrchnú časť uniformy. Oblek bez nohavíc odhalil kúsok motúzika smerujúceho priamo do čiernych nohavičiek tejto celebrity. Keď Britney zhodila aj vrchnú časť oblečenia, bolo už všetkým divákom jasné, že má akurát „tie“ dni v mesiaci.

Pred obrovským tlakom okolia uniká blondínka vďaka novej terapii. Vždy keď sa vráti domov do Kalifornie, strávi väčšinu času prácou na svojej záhradke. Práve to ju v súčasnosti najviac napĺňa a ukľudňuje.

„Je hrdá a dobre informovaná o všetkom, čo rastie v okolí jej domu,“ prezrádza zdroj pre časopis The Sun.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu