Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďuro Mokrý: Za flek v dome Mojsejovcov dá 50-tisíc!

Juraj Mokrý Zobraziť galériu (7)
Juraj Mokrý

BRATISLAVA - Ďuro Mokrý (27) si chce kúpiť miesto v dome Mojsejovcov! Za rovných 50-tisíc korún. Túto veľkorysú ponuku chce dať podľa zistení Nového Času deviatim zostávajúcim finalistom reality show priamo v živom prenose, ktorý dnes večer odvysiela TV Markíza. Do tajného plánu moderátora počasia je zasvätený aj Braňo Mojsej. Hostiteľ z domu na Pereši sa s ním spolčil buď z recesie, alebo v snahe vyvolať škandál, a tým zvýšiť sledovanosť programu. Veď on nemá čo stratiť...

"Nebudem to komentovať," stroho odvetil inak vždy výrečný moderátor Ďuro Mokrý a o pripravovanom záťahu nechcel nič prezradiť. Zmienil sa však o ňom svojmu priateľovi. "Večer v relácii Mojsejovci live vyjde Ďuro na pódium, položí 50-tisíc na stôl a vyzve súťažiacich, aby sa s ním niekto vymenil," prezradil detaily Mokrého zámeru jeho kamarát. Podľa neho je markizácky moderátor súťaživý typ a "svoju bláznivú ideu určite uskutoční".

Mokrý sa podľa našich informácií pred niekoľkými dňami telefonicky spojil s boháčom Mojsejom a prezradil mu, na čo sa chystá. Potreboval od neho odobrenie plánu a v Braňovi chcel mať sprisahanca, ktorý mu v živom vysielaní nepodrazí nohy. Spevákovi sa jeho dobrodružná myšlienka zapáčila a bez váhania sa s ním spolčil. "Braňo nemá čo stratiť. Možno mu z Markízy pohrozia a urobia naňho bu-bu-bu, ale reality show preto rozhodne nezrušia. Tak je to aj s Ďurom. On už povystrájal rôzne kúsky, aj toto sa mu prepečie. Nanajvýš dostane nejakú pokutu, ale za ten škandál mu to stojí," domnieval sa Ďurov priateľ.

Jeffo MinaÝík, šéf spoločnosti Jam Filmu 1999, ktorá pre Markízu kontroverznú reláciu vyrába na kľúč, informáciu o pripravovanom výstrelku moderátora počasia poprel: "Nič o tom neviem. My pripravujeme program podľa scenára a žiaden nečakaný zvrat v ňom nie je." Prekvapená zostala aj hovorkyňa televízie Ivana Semjanová. "Pochybujem o tom, že by sa to mohlo stať. Šlo by o vážne narušenie základných pravidiel hry a zodpovednosť by za to poniesli Ďuro Mokrý a Jam Film. Vysielacie štúdio je pod dohľadom ochrankárov, takže nikto, kto nie je účastníkom živého prenosu, sa do vysielania nemôže dostať," konštatovala hovorkyňa.

Či výstredný moderátor počasia nakoniec necúvne a svoj zámer dotiahne do konca, a kto z deviatich finalistov reality show mu sadne na lep, uvidíme dnes večer.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu