Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rodáci z Trenčína o Papulovi: Bojíme sa ho, je to násilník!

Papula z Mojsejovcov robil divné kšefty, naháňali ho aj kukláči.
Papula z Mojsejovcov robil divné kšefty, naháňali ho aj kukláči.

TRENČÍN - Majú z neho strach! Pri vyslovení mena Mário Hrbas (31) alebo Papula, ako ho familiárne volajú v reality show Mojsejovci, sa Trenčania otáčajú chrbtom. Najmä na sídlisku Juh, kde "ukecaný" finalista žije, o ňom susedia radšej mlčia.

Majú totiž ešte v živej pamäti jeho bitkárske aféry z minulosti, podivné kšefty v nočných podnikoch a problémy s políciou. "Je to agresívny človek," hovoria so strachom Trenčania.

Sídlisko Juh, Šafárikova ulica v Trenčíne. V treťotriednych zafajčených krčmách vysedávajú chlapi pri pive a ich novou témou je účinkovanie rodáka Papulu v luxusnom dome na Pereši.

"Ani sa mu nečudujem, že chce milióny. Jeho otec vlastnil krčmu Bunker, ktorú museli pred pol rokom zavrieť pre veľké dlhy," prezradil dôvod Papulovho baženia po miliónoch obyvateľ miestneho sídliska. Málokto dokáže zabudnúť na jeho nočné besnenie v prítmí Bunkra, do ktorého sa ľudia postupne báli chodiť. "Bola to taká diera, hral sa tam na frajera a vyvolával bitky. Je to agresor, ale na druhej strane aj zbabelec," šepkala suseda a hneď zatvorila dvere. Sám Papula v reality show Mojsejovci priznal, že mal problémy s mužmi zákona, a že ho doma prepadli kukláči.

Väčšina z oslovených rodákov Mária Hrbasa sa zhodla v jednom: "Máme z neho strach, treba sa mu vyhýbať!" V tejto súvislosti sme oslovili aj Papulovu matku Máriu Hrbasovú, ktorá sa k jeho účinkovaniu v Mojsejovcoch odmietla vyjadriť.

Papulova prchká povaha sa už začala prejavovať aj v dome na Pereši. Je už len otázkou času, kedy mu definitívne povolia nervy a vyfarbí sa v pravom svetle...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu